7 rochii la care trebuie să te uiți de două ori pentru a obseva DETALIILE hilare

Pe lângă numeroasele de modele de rochii care există astăzi pe piață, este important de punctat categoriile în care se încadrează rochiile din întreaga lume. Rochiile sunt astfel, încadrate într-o denumire după factori ca: lungimea, modelul și culoarea.

După lungime există rochii scurte sau mini, rochii deasupra genunchiului, rochii până la genunchi sau midi și nu în ultimul rând rochii lungi.

În funcție de modelul ochiei sunt rochii mulate – acelea care se așează perfect pe linia corpului, rochii sirenă – mulate până la genunchi apoi evazate, rochii „baby doll”,rochii cu trenă, rochii tip A rochii pentru gravide, rochii largi,  rochii empire, rochii cloș.

În funcție de culoarea pe care o au rochiile pot fi catalogate drept romantice- cele albe, roz sau în nuanțe pale, îndrăznețe – în culori puternice, roșii, aurii, argintii, sau, cele mai îndrăgite, cele clasice- negre.

Întrucât moda este foarte importantă pentru societate astăzi, o nouă categorie este cea a rochiilor în tendințe. Tendințele sunt dictate de casele de modă consacrate, cum ar fi Dior, Chanel, Valentino, Elie Saab, Zuhair Murad, Dolce & Gabbana. Deci, orice model, culori ar alege celebrii designeri, rochiile vor fi recunoscute pe plan mondial ca o numită categorie.

Designerii de modă sunt responsabili în principal pentru crearea accesoriilor și hainelor, de obicei inspirate din diferite culturi și influențate de nevoile societății. Aceștia, în afară de faptul că joacă un rol important în dezvoltarea diferitelor tipuri de modă, trebuie să aibă, de asemenea, o serie de aptitudini și cunoștințe pentru a putea să recreeze stilul și ideea inițială. Este demn de remarcat că, la prima vedere, pare a fi o treabă simplă, dar e de fapt vorba o mare complexitate și o muncă pe care nu o poate face toată lumea.

FOLLOW ME

1. Băutura a fost inspirată de rochia purtată de uimitoarea Rihanna


Nu știm dacă Rihanna a inspirat firma de băuturi sau a fost invers, însă combinația de culori este foarte asemănătoare.

2. Asemănare izbitoare între rochie și coșul de rufe


Cu siguranță atunci când și-a cumpărat rochia, domnișoara din imagine nu a observat această asemănare izbitoare. Probabil designerii se inspiră fără să-și dea seama de tot ce ne înconjoară.

3. Acest designer creativ a făcut o treabă minunată

3-2-523x600-1965409
O inspirație dulce.

4. Suntem siguri că natura este mereu o sursă de inspirație


Orice artist sau designer are opere inspirate din natură, care va rămâne mereu un izvor nesecat de inspirație.

5. Cum ți se pare această asemănare?

9-7797459

 

6. Nu sunt multe diferențe între cele două poze

8-3019457
Aceste imagini nu au nevoie de pre multe cuvinte, oricine poate observa asemănarea.

 

7. Asemănarea dintre Regina Elisabeta și „Masca” este de-a dreptul hilară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.