Rețetă de beauty: Două ingrediente pentru un ten luminos și la menopauză

Nu trebuie să faci rabat la frumusețe odată cu trecerea anilor. Dimpotrivă – sunt sigură că fiecare dintre noi poate găsi modalitatea potrivit[ de a-și păstra atât trupul cât și sufletul tânăr ca la 20 de ani. Ultima mea descoperire mi-a întărit convingerile.

Se pare că există un produs de beauty, mai bine zis un cocktail de frumusețe, care spulberă efectele menopauzei asupra chipului tău. Știați că, odată cu scăderea  nivelului de estrogen din corp, producerea de sebum încetinește, lăsându-ți tenul uscat și tern? Așadar, dacă în adolescență ai visat la un ten fără sebum, acum îți vei dori să capeți strălucirea tinerească de altădată.

Din fericire, poți obține acest rezultat. Un studiu nou lansat de cercetătorii de la Universitatea de Medicină din Lodz, Polonia, arată că un cocktail din retinol și vitamina C  înlocuiește lipidele pierdute. Retinolul se agață de receptorii de proteine din piele pentru a crește producția de lipide, în timp ce vitamina C stimulează producția de colagen și conferă un efect de durată retinolului, un ingredient, de altfel, destul de instabil.

Vești bune, nu? Sper că v-am făcut ziua mai frumoasă, ca voi!

PS: Există și un produs pe piață care conține acest mix, puteți citi mai multe despre el aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.