8 august – o zi magică. Se deschid porțile norocului, cum poți profita de oportunități

8 august - o zi magică. Se deschid porțile norocului, cum poți profita de oportunități

În fiecare an, între 28 iulie și 12 august, portalul Poarta Leului se deschide în momentul în care Pământul, steaua Sirius și Soarele se aliniază complet cu piramidele din Giza (Egipt).

Așadar, nu numai că Luna Nouă în Leu din 28 iulie 2022 a fost puternică în sine, dar a adus cu ea începutul unei perioade speciale în timpul căreia se crede că oportunitățile de manifestare sunt sporite.

Se spune că portalul Poarta Leului reprezintă deschiderea unei ferestre rare între lumea spirituală și cea fizică, care are loc în momentul în care Soarele în Leu, steaua Sirius, constelația Centura lui Orion și planeta Pământ se aliniază în fiecare an. Deși acest eveniment ceresc durează între 28 iulie și 12 august, portalul Poarta Leului este activat oficial pe 8 august.

Portalul din acest an s-a deschis odată cu vibrația maiestuoasă a Lunii Noi în Leu, pe 28 iulie. La data specială de activare din 8/8, faza lunii e în semnul Săgetătorului.

Pe măsură ce Soarele intră în casa sa din Leu și Sirius se aliniază cu Pământul și Centura lui Orion, acestea creează o energie intensă care ne modifică perspectiva asupra noastră și a lumii, oferind persoanelor născute sub toate semnele zodiacale oportunitatea de a manifesta schimbări pozitive puternice.

Portalul Poarta Leului este numit după semnul zodiacal al Leului, prin care trece în prezent Soarele.

FOLLOW ME

Leul se referă la inimile noastre și la pasiunile care bat acolo.

Leului îi place să le aibă pe toate, să facă totul la scară mare sau să plece acasă, să facă tot ce vrea pentru că știe că este regele (sau regina) propriei sale jungle.

În timpul Portalului Poarta Leului, simțim o creștere a conștiinței. Aceasta se poate manifesta la început ca anxietate, gândire excesivă și neliniște, dar odată ce portalul se închide, ne va aduce într-un loc puternic de scop nou descoperit.

8/8 Ritualurile de manifestare ale Portalului Portului Leului de la Poarta Leului

Puteți efectua oricare dintre o serie de ritualuri simple pentru a vă manifesta activ în timpul acestei perioade puternice.

Există multe moduri în care puteți face acest lucru, inclusiv curățarea atât a aerului fizic, cât și a minții voastre, folosind lumânări de salvie sau de aromaterapie, amenajarea unei zone de manifestare în aer liber sau într-un alt spațiu liniștit și acordarea spre interior pentru a vă conecta cu forțele cosmice care vă înconjoară.

După ce ați făcut acest lucru, urmați acești pași:

1. Concentrează-te pe alinierea cu energia pozitivă din interiorul tău, apoi extinde această conștientizare mai departe pentru a canaliza prezența Lunii, a stelelor și a planetelor.

2. În continuare, puteți vorbi cu voce tare despre manifestările dvs., în tăcere pentru dvs. sau le puteți scrie pe hârtie. Pe măsură ce o faceți, concentrați-vă asupra cuvintelor și asupra a ceea ce anume creați, până când simțiți că manifestările dvs. s-au împlinit deja.

3. Scrieți sau spuneți manifestările alese de dvs. de mai multe ori până când simțiți că acestea și-au stabilit locul în lumea fizică.

4. În cele din urmă, renunță la toate așteptările și mergi mai departe cu ziua sau noaptea ta, crezând că ceea ce manifești este deja realitate.

Pe măsură ce portalul Porții Leului se deschide complet, gândiți-vă la domeniile în care v-ați cedat puterea.

Cu toții ne cedăm uneori puterea altora, fie în mod conștient sau inconștient. Acest lucru ne poate afecta fericirea, scopul nostru, misiunea noastră sau chiar și pur și simplu ceea ce vrem să arate viața noastră.

Adesea, cea mai dificilă decizie pe care o putem lua este să ne luăm puterea înapoi, astfel încât să putem alege o nouă cale și să ne creăm viața de care ne simțim cel mai pasionați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.