8 imagini DUREROASE ce arată PROBLEME ale țării pe care ai vrea să le uițu

Lumea e în continuă schimbare. Putem discuta cu cineva din cealaltă parte a lumii într-o secundă, mulțumită tehnologiei, dar suntem mai depărtați unul de altul decât înainte, chiar dacă fizic suntem aproape. Formele moderne de comunicație au transformat felul în care ne conectăm cu altcineva.

Iată câteva ilustrații care înfățilează realitățile vieții în care trăim:

1. Definiția unui supererou

Oare eroii reali poartă cape și colanți luptând împotriva criminalilor? Poate că doar sunt dispuși să ajute pe oricine fără să aștepte nimic în schimb.

2. Puterea e țelul suprem

Nu avansezi mereu pe merit, ci în funcție de cunoștințele pe care le ai. Dacă zici că nu contează cum ajungi în top și că important e să ajungi, spune-i asta celui care e la început.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

3. Zâmbetul de dinaintea trădării

Nu se ascunde mereu prietenie în spatele unui zâmbet. Unii sunt experți în a părea blânzi în timp ce îți fac rău.

4. Dacă ți-ai putea schimba viața

Câteodată, viața la care am visat se dovedește a fi dureroasă și întunecată. E tentant să te întrebi, când stai să reflectezi, dacă ai face lucrurile diferit în cazul în care ți se va oferi o a două șansă.

5. Chiar trăiești momentul?

De zeci de ani am considerat atenția distributivă un dar, un talent pentru care să fii admirat. Din nefericire, atenția noastră e împărțită în multe locuri și nu prea suntem cu adevărat undeva, atunci când chiar contează.

6. Foamea și setea de a fi plăcut

Oamenii nu se mai validează în funcție de satisfacția interioară și de realizări. Totul ține de numărul aprecierilor de pe rețelele de socializare. Cu cât ai mai multe like-uri, cu atât te simți mai acceptat, iubit, popular.

7. Partea cealaltă

Într-o parte a lumii, un copil e încântat să aibă o jucărie nouă. Fără ca el să știe, copii din cealaltă parte a lumii au făcut acele jucării, fără să știe cum arată o copilărie fericită.

8. Sunt aici

Poate că stați unul lângă altul, dar ast nu înseamnă că sunteți apropiați. Uneori, pare că vă desparte o galaxie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.