8 INVENȚII geniale care ne fac viața mai simplă și mai frumoasă

Se spune că oamenii leneși sunt motorul progresului – ei vin cu invenții care ne fac viața mai ușoară și fără efort. Acest lucru trebuie să fie partial adevărat, așa că e necesar să le fim recunoscători. Iată câteva dintre cele mai noi invenții pe care le poți folosi acasă:

1. Tester pentru nitrații din mâncare

După cum spune o veche zicală, „suntem ceea ce mâncăm”. Acest lucru e adevărat, iar problema este că producătorii adaugă o mulțime de ingrediente toxice în mâncare pentru a o face să arate proaspătă. Acest dispozitiv te ajută să afli exact ce mănânci.

2. Termometru pentru vin

Cu siguranță știi că vinul ar trebui să fie servit la o anumită temperature. Vinul roșu la 8-10 grade Celsius, iar vinul roșu la 12-17 grade Celsius. Apar două întrebări: de ce este acest dispozitiv convenabil, dar nu apare în magazine? De ce iubitorii de vin nu sunt prea interesați de el?

3. Cană pentru bere care generează spuma

FOLLOW ME

Pentru cei mai mulți oameni, cel mai delicios lucru la bere este spuma care apare în partea de sus a halbei. Cu ajutorul acestei căni vei avea câtă spumă dorești – sau chiar mai mult.

4. Selfie stick pentru a-ți face poze cu câinele tău

3-9-600x450-9734932

Dacă ai un câine și visezi să devii un blogger specializat în domeniul canin, cu siguranță că îți va plăcea acest selfie stick neobișnuit. E folositor și dacă vrei să îți faci niște poze obișnuite cu câinele tău.

5. Husă pentru bancheta din spate atunci când călătorești cu animalele de companie

Te-ai săturat ca părul și saliva animalului tău de companie să ajungă peste tot și să trebuiască să îți cureți mașina de fiecare dată când îl duci undeva? Poate că a sosit timpul să îți iei această husă rezistentă la apă care te va ajuta să ai o mașină mai curată.

6. Scaun portabil

Acest obiect de mobilier fantastic este absolut necesar în orice apartament – se poate transforma într-o canapea, în scaun sau chiar în măsuță de cafea.

7. Suport de duș pentru copii

2-8-600x600-5832016

Acest suport garantează o protecție 100% pentru ochii copiilor tăi,  baia și dușul vor fi niște experiențe mult mai plăcute pentru amândoi.

8. Exercițiu muscular pelvian

Acest exercițiu compact și simplu de utilizat te va ajuta să strângi mușchii pe coapse, fese sau chiar pe brațe. Fabricat din oțel acoperit cu polipropilenă, este foarte reglabil și potrivit atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

3-15-600x368-4769475

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.