8 legume MIRACULOASE pe care poți să le replantezi

Este foarte dificil să ai întotdeauna în bucătarie legume proaspete. Dar, este foarte ușor să  le crești în propria bucătartie deoarece o mulțime dintre ele încep să încolțească de îndată ce intră în contact cu apa.

Iată o listă cu 8 dintre cele mai bune plante pe care le poți crește la tine acasă:

Ceapa de vară

1-ceapa-6421223
Va începe să crescă imediat ce îi scufunzi rădecinile într-un pahar mic cu apă. Amintește-ți doar să pui ceapa într-o cameră luminoasă.

Usturoiul

2-usturoi-9185388
Rădacinile usturoiului pot germina cu ușurință dacă sunt lăsate în apă. Firicelele de usturoi au un gust rafinat și dau un plus de savoare salatelor și sosurilor.

Varza chinezească

3-legume-9144650

FOLLOW ME

Scufundă-i radacinili într-un castron cu apă și las-o într-o cameră luminoasă timp de 1-2 săptămâni, după care o poți planta într-un ghiveci.

 Morcovii

4-morcovi-1535152
Taie partea de sus a morcovilor și pune-o în apă. Aceștia vor începe să încolțească și să crească din nou.

Busuiocul

5-busuioc-1460780
Atunci când busuiocul atinge 3-4 cm în lungime, pune mugurii de busuioc într-un pahar cu apă și lasă-i la soare. După ce lungimea lor s-a dublat, replantează-i. În curând vei avea o plantă sănătoasă și complet dezvoltată.

Țelina

6-telina-5939551
Taie baza bucății de țelină și pune-o într-un pahar sau o cană cu apă caldă, după care, pune-o la soare. După ce frunzele vor începe să crească în centru ei, o poți replanta în pământ.

Salata verde

7-salata-9609783

Salata va începe să crească din nou dacă o scufunzi jumătate în apă timp de câteva zile. Când frunzele verzi vor începe să crească, o poți replanta în pământ.

 Coriandrul

8-coriandru-6907854
Coriandrul este o altă plantă care începe să crească dacă o scufunzi în apă, iar după câteva zile o poți replanta în pământ. Fii gata să te bucuri de aroma lui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.