8 legume MIRACULOASE pe care poți să le replantezi

Este foarte dificil să ai întotdeauna în bucătarie legume proaspete. Dar, este foarte ușor să  le crești în propria bucătartie deoarece o mulțime dintre ele încep să încolțească de îndată ce intră în contact cu apa.

Iată o listă cu 8 dintre cele mai bune plante pe care le poți crește la tine acasă:

Ceapa de vară

1-ceapa-6421223
Va începe să crescă imediat ce îi scufunzi rădecinile într-un pahar mic cu apă. Amintește-ți doar să pui ceapa într-o cameră luminoasă.

Usturoiul

2-usturoi-9185388
Rădacinile usturoiului pot germina cu ușurință dacă sunt lăsate în apă. Firicelele de usturoi au un gust rafinat și dau un plus de savoare salatelor și sosurilor.

Varza chinezească

3-legume-9144650

FOLLOW ME

Scufundă-i radacinili într-un castron cu apă și las-o într-o cameră luminoasă timp de 1-2 săptămâni, după care o poți planta într-un ghiveci.

 Morcovii

4-morcovi-1535152
Taie partea de sus a morcovilor și pune-o în apă. Aceștia vor începe să încolțească și să crească din nou.

Busuiocul

5-busuioc-1460780
Atunci când busuiocul atinge 3-4 cm în lungime, pune mugurii de busuioc într-un pahar cu apă și lasă-i la soare. După ce lungimea lor s-a dublat, replantează-i. În curând vei avea o plantă sănătoasă și complet dezvoltată.

Țelina

6-telina-5939551
Taie baza bucății de țelină și pune-o într-un pahar sau o cană cu apă caldă, după care, pune-o la soare. După ce frunzele vor începe să crească în centru ei, o poți replanta în pământ.

Salata verde

7-salata-9609783

Salata va începe să crească din nou dacă o scufunzi jumătate în apă timp de câteva zile. Când frunzele verzi vor începe să crească, o poți replanta în pământ.

 Coriandrul

8-coriandru-6907854
Coriandrul este o altă plantă care începe să crească dacă o scufunzi în apă, iar după câteva zile o poți replanta în pământ. Fii gata să te bucuri de aroma lui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.