8 lucruri AMUZANTE pe care nu ar trebui să le facă femeile peste 30 de ani

Dintotdeauna, societatea face presiuni asupra femeilor, care au impresia că trebuie să fie sau să se comporte într-un anumit fel. Dacă și tu te-ai săturat să auzi cum alții cred că știu ce e mai bine pentru tine, nu uita că trebuie să faci întotdeauna ceea ce simți.

Iată câteva stereotipuri amuzante despre femeile de 30 de ani:

1. Nu mai cumpăra machiaj ieftin. Cheltuiește jumătate de salariu pre produse de frumusețe scumpe făcute din sângele celor de 20 de ani.

2. Investește cealaltă jumătate într-o pereche de pantofi foarte la modă, dar nu prea confortabili, care îi vor face un rău iremediabil coloanei tale.

3. Nu mai lucra. Ar trebui, evident, să-ți printezi acasă proprii bani contrafăcuți, fiindcă e cea mai rapidă modalitate de a face bani.

4. Dacă ești într-o relație, nu-ți speria partenerul fiind prea sinceră în legătură cu ce îți dorești. Fă mai bine rost de un manechin care arată ca tine și schimbă-l când partenerul nu e atent.

FOLLOW ME

5. Nu lăsa pe nimeni să-ți vadă ridurile. Poartă o mască de clovn înfricoșătoare și fugărește-i pe toți cei care vor să-ți vadă fața adevărată.

6. Dacă ai copii, nu uita să-ți faci o cutie în care alți părinți să pună biletele în care comentează cât de greșit îi crești – mai târziu le poți da foc și poți pregăti bezele la el împreună cu copiii.

7.  Nu mai cumpăra articole la modă. Gusturile tale în acest domeniu nu ar trebui să se schimbe după 30 de ani. Poartă aceeași ținută pe care o porți acum pentru tot restul vieții tale.

8. Nu mai purta pantaloni scurți. Picioarele femeilor după 30 de ani nu ar trebui să mai vadă lumina zilei. Învelește-le în folie de plastic de fiecare dată când ieși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.