8 lucruri care te fac IREZISTIBILĂ

Femeile au un sex-appeal foarte mare și când spun asta nu mă refer numai la aspectul exterior. Gesturile pe care le faci contează foarte mult și poți schimba total percepția cuiva, mai ales a unui bărbat în funcție de atitudinea pe care o ai.

Dacă îți dorești să fii cuceritoare, trebuie să știi că aroganța și mina posacă nu impresionează pe nimeni. E foarte important să ai o atitudine pozitivă și să ai încredere în tine. Nu trebuie să te comporți într-un fel care îți pare nefiresc sau să te prefaci că ești ceea ce nu ești pentru ai face pe plac unui bărbat, însă există câteva gesturi foarte simple care te pot ajuta să te faci remarcată cu ușurință.

O imagine îngrijită

Mulți bărbați preferă frumusețea naturală, așa că cel mai bine ar fi să optezi pentru un machiaj care să te pună în valoare, nu unul foarte încărcat care îți schimbă total fizionomia. E important să fii întotdeaun fresh și să ai un ten curat și îngrijit. Optează pentru o coafură lejeră și alege un păr sănătos în detrimentul unuia foarte stilizat.

Tocurile

Tocurile pot transforma orice ținută banală într-una extraordinară. Nu numai că te fac să pari mai slabă, dar îți evidențiază și posteriorul și te fac să pari mult mai senzuală. Dacă nu mergi foarte bine pe tocuri nu te avânta să porți pantofi prea înalți, pentru că scopul este să fii grațioasă, nu să pară că ai nevoie de ajutor pentru a păși cum trebuie.

FOLLOW ME

Dresurile sexy

Un dres sexy poate face adevărate minuni. Fie că sunt simple sau cu model provocator, cu siguranță vor stârni imaginația bărbaților.

Piela fină

Bărbații sunt înnebuniți după pielea fină. Nu e vorba numai despre o piele prospăt epilată, deși e și acest aspect foarte important, ci e vorba de o piele catifelată și hidratată. Niciun bărbat nu poate rezista tentației de a-și trece mâna peste o piele fină.

Rujul roșu

Buzele pline sunt una dintre cele mai atrăgătoare trăsături ale unei femei. Și ce poate fi mai senzual decât niște buze roșii? Roșul este o culoare foarte potrivită și atunci când vine vorba de ținută. Este o culoare provocatoare care te scoate din mulțime.

Parfumul subtil

Cui nu-i place să simtă un miros plăcut? Fie că le preferi unul dulce sau puternic, important este să nu îl aplici în exces. Mai puțin înseamnă mai mult.

Atitudinea

Bărbații sunt înebuniți după femeile care se lasă greu. Fii încrezătoare în tine și puternică. Atunci când tu conștientizezi că ești o femeie frumoasă și plină de calități, vei reuși să transmiți acest mesaj prin atitudinea ta. Încearcă totuși să nu depășești limitele, pentru că nimănui nu-i place compania unei persoane arogante.

O voce sexy

Atunci când vorbești cu un bărbat, ori chiar în public, vocea ta ar trebui să fie calmă și relaxată. Nu încerca să acaparezi lumina reflectoarelor; bărbații preferă mai de grabă femeile cu voce delicată, dar senzuală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.