8 lucruri care te fac IREZISTIBILĂ


Femeile au un sex-appeal foarte mare și când spun asta nu mă refer numai la aspectul exterior. Gesturile pe care le faci contează foarte mult și poți schimba total percepția cuiva, mai ales a unui bărbat în funcție de atitudinea pe care o ai.

Dacă îți dorești să fii cuceritoare, trebuie să știi că aroganța și mina posacă nu impresionează pe nimeni. E foarte important să ai o atitudine pozitivă și să ai încredere în tine. Nu trebuie să te comporți într-un fel care îți pare nefiresc sau să te prefaci că ești ceea ce nu ești pentru ai face pe plac unui bărbat, însă există câteva gesturi foarte simple care te pot ajuta să te faci remarcată cu ușurință.

O imagine îngrijită

Mulți bărbați preferă frumusețea naturală, așa că cel mai bine ar fi să optezi pentru un machiaj care să te pună în valoare, nu unul foarte încărcat care îți schimbă total fizionomia. E important să fii întotdeaun fresh și să ai un ten curat și îngrijit. Optează pentru o coafură lejeră și alege un păr sănătos în detrimentul unuia foarte stilizat.


Tocurile

Tocurile pot transforma orice ținută banală într-una extraordinară. Nu numai că te fac să pari mai slabă, dar îți evidențiază și posteriorul și te fac să pari mult mai senzuală. Dacă nu mergi foarte bine pe tocuri nu te avânta să porți pantofi prea înalți, pentru că scopul este să fii grațioasă, nu să pară că ai nevoie de ajutor pentru a păși cum trebuie.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Dresurile sexy

Un dres sexy poate face adevărate minuni. Fie că sunt simple sau cu model provocator, cu siguranță vor stârni imaginația bărbaților.

Piela fină

Bărbații sunt înnebuniți după pielea fină. Nu e vorba numai despre o piele prospăt epilată, deși e și acest aspect foarte important, ci e vorba de o piele catifelată și hidratată. Niciun bărbat nu poate rezista tentației de a-și trece mâna peste o piele fină.

Rujul roșu

Buzele pline sunt una dintre cele mai atrăgătoare trăsături ale unei femei. Și ce poate fi mai senzual decât niște buze roșii? Roșul este o culoare foarte potrivită și atunci când vine vorba de ținută. Este o culoare provocatoare care te scoate din mulțime.

Parfumul subtil

Cui nu-i place să simtă un miros plăcut? Fie că le preferi unul dulce sau puternic, important este să nu îl aplici în exces. Mai puțin înseamnă mai mult.

Atitudinea

Bărbații sunt înebuniți după femeile care se lasă greu. Fii încrezătoare în tine și puternică. Atunci când tu conștientizezi că ești o femeie frumoasă și plină de calități, vei reuși să transmiți acest mesaj prin atitudinea ta. Încearcă totuși să nu depășești limitele, pentru că nimănui nu-i place compania unei persoane arogante.

O voce sexy

Atunci când vorbești cu un bărbat, ori chiar în public, vocea ta ar trebui să fie calmă și relaxată. Nu încerca să acaparezi lumina reflectoarelor; bărbații preferă mai de grabă femeile cu voce delicată, dar senzuală.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.