8 lucruri ENERVANTE pe care le fac BĂRBAȚII

Există diferenţe majore în ceea ce priveşte modurile de comunicare între bărbaţi şi femei, iar asta duce la numeroase neînțelegeri, obiceiurile lor putând ajunge să ne enerveze.

Iată care sunt cele mai frecvente dintre ele și cum ai putea să te comporți când te confrunți cu ele:

1. Nu își exteriorizează emoțiile

Dacă femeile simt nevoia să povestească despre ceea ce le supără, bărbații caută singuri soluții pentru problemele lor. Nu trebuie să te superi, doar oferă-i partenerului timpul de care are nevoie pentru a-și evalua situația.

2. Nu îți citește gândurile

Nu te îngrijora dacă iubitul tău nu își dă seama întotdeauna de ce simți, asemeni prietenelor tale care (pre)văd imediat ce se întâmplă cu tine. Nu e vina lui, doar că nu are gena celui de-al șaselea simț în ADN. Vorbește cu el despre ce te supără, cât mai deschis și direct.

FOLLOW ME

3. Nu vor sfaturi

Orgoliul masculin al bărbaților le spune că trebuie să se descurce singuri în orice situație, așa că nu sunt încântați când li se oferă sfaturi sau ajutor. Dacă îi spui că ești alături de el și îl susții ar trebui să fie de ajuns.

5. Oferă prea multe sfaturi

Asta se întâmplă datorită gândirii lor analitice. Dacă îți oferă prea multe sfaturi și simți că începe să gândească el în locul tău, mulțumește-i și spune-i că ai vrea să găsești tu însăți soluții la problemele tale.

6. Nu ne răspund într-un mod elaborat

Comunicarea de tip scurt și la obiect e o predispoziție genetică a bărbaților. Dacă vrei răspunsuri mai complexe, pune și tu întrebări mai complicate, care necesită ceva mai elaborat decât un „da” sau un „nu”.

7. Pare că nu sunt atenți în timpul unei discuții

Dacă iubitul tău se uită în gol atunci când îi povestești ceva, nu te supăra. Asta înseamnă doar că se gândește la niște posibile soluții pentru problemele tale.

8. Zapping-ul este o pasiune pentru ei

Deși pe tine te enervează că iubitul tău stă toată seara în fața televizorului schimbând canalele, să știi că acest obicei este unul foarte relaxant pentru el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.