Ce-şi doresc femeile?

Ce-si doresc femeile?

Rolul bijuteriilor este să ne facă fericite

Mult nu mai este şi vin sărbătorile de iarnă, iar pentru mine, această perioadă este minunată. Trăiesc cu impresia că în această lună a anului am foarte multe motive de fericire şi recunoştinţă, despre care am să vă vorbesc în postările mele de pe site, pe Facebook, în emisiunea pe care o realizez pe Antena 3 în fiecare duminică, de la ora 9:30.
Astăzi, am ales să vă vorbesc despre bijuterii. Dacă eşti genul de femeie care le iubeşte – mă întreb dacă e femeie căreia să nu-i placă aceste minunate creaţii – atunci trebuie să îţi spun că am stat de vorbă cu Laura Paul, brand manager al firmei Sodo Migliori România, cea care a adus brandul CELLINI în România.

Aşa am aflat care sunt primele 5 piese de rezistenţă pe care femeile şi le doresc cu orice preţ când vorbim despre bijuterii:

 • multe perechi de cercei
 • inele
 • brăţări tennis
 • coliere lungi cu pandantive supradimensionate
 • seturi de cercei şi pandantive

Dacă vrei să fii în pas cu moda, e bine să ştii că „pentru acest sezon, stiliştii recomandă purtarea şi combinarea mai multor brăţări, atât ca design, cât şi culoare. În top rămân faimoasele tennis bracelet impuse în modă sub acest nume de vedeta din lumea tenisului, Chris Evert. Un amănunt important: se recomandă purtarea mai multor brăţări pe ambele mâini”, ne spune Laura Paul.

Pentru iarna 2014 – primavara 2015, verdele este culoarea-vedetă a anului, purtată la pietre sau la materiale auxiliare, în special la bijuteriile supradimensionate. Eu sunt o mare amatoare a acestor coliere, mi se pare că în orice m-aş îmbrăca, dacă îmi aleg colierul potrivit, am o ţinută extraordinară.

Ce-si doresc femeile Colierele-statement nu se demodeaza niciodata

De la specialişti am aflat care este combinaţia sezonului: verde-mov şi smarald cu diamante mov sau tsavorite cu ametist.

Ce-si doresc femeile - cele mai frumoase bijuterii - Ela Craciun
Alte pietre în trend sunt:

 • topazele verzi sau mov
 • safirele verzi şi violacee
 • malachitul
 • agatele
 • alexandritul, renumit pentru proprietatea de a-şi schimba culoarea în funcţie de lumină
 • aurul trebuie bine asortat şi cel mai sigur rămâne ţinuta de culoare neagră. De aceea colierele aurii, supradimensionate, tip “salbă”, pot fi purtate atât la un eveniment special, cât şi la o ţinută rock ori într-un club.

Specialiştii spun că se poartă bijuteriile în designul cărora să se regăsească cel puţin o piatră. Toate pietrele sunt frumoase. Sfatul de aur: “Doamnele şi domnişoarele pot purta orice bijuterie le face fericite pentru că acesta este rolul bijuteriilor: să le facă fericite.”

FOLLOW ME

Se poartă, de asemenea, brăţările, multe şi colorate
Se poartă, de asemenea, brăţările, multe şi colorate. Dacă obişnuieşti să porţi astfel de accesorii zilnic şi vrei să porţi şi alte bijuterii, dar nu vrei să pici în extrema cealaltă, îţi recomand să combini cu îndrăzneală cercei supradimensionati sau lungi. De asemenea, combinarea acestor brăţări cu o pereche de cercei “solitar” este foarte potrivită, sigură şi usor de purtat.

Iar dacă vrei să ştii care sunt cele mai frecvente greşeli pe care le poţi face atunci când mergi să îţi alegi propriile bijuterii sau bijuterii-cadou pentru cei dragi, iată ce spune Laura Paul: “Doamnele cumpără cercei mici sau fără pietre din frica de a nu greşi cu alegerea făcută, iar domnii cumpară inele fără să cunoască măsura. Aici intervine măiestria vânzătorului care, prin întrebări bine ţintite, poate oferi cea mai bună alegere pentru client.”

Şi nu uita că fiecare persoană alege o bijuterie sau un obiect în funcţie de educaţie şi de buget, bineinţeles. De asemenea, contează persoana pentru care este piesa respectivă, cât şi ocazia. Aşadar, înainte de a te arunca să cumperi, stai şi gândeşte-te dacă bijuteria pe care vrei să o cumperi se potriveşte personalităţii şi dorinţelor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.