8 modele de MANCHIURĂ pe care o femeie stilată nu le poartă niciodată

O femeie cu adevărat stilată se îngrijește cu atenție și de cele mai mici detalii din aspectul său. Manichiura, deși privită deseori ca un mic detaliu, este de fapt o carte de vizită a femeii care o poartă. Ai văzut diverse lungimi de unghii, culori, forme-fiecare dintre acestea sunt o expresie a personalității deținătoarei. Rafinamentul este o condiție necesară când vorbim de stil. Așa că trebuie să ai mare grijă la ce alegeri faci și cum vrei să apari în societate.

Iată o serie de modele de manichiură pe care o femeie cu stil nici măcar nu le-ar încerca:

1. Unghii animal print


În primul rând, vorbim despre un print destul de puternic. Probabil că deja asociezi acest print cu ceva mai puțin stilat. Dacă în materie de haine ar trebui să eviți animal print, gândește-te că pe unghii arată cu mult mai rău.

2. Coffin nails


Vedetele Instagram nu sunt totdeauna niște exemple ale stilului pe care ar trebui să le urmezi. Probabil ai mai văzut aceste unghii la Kylie Jenner, pentru că a fost făcut cunoscut tocmai de aceasta. Totuși, nu ar trebui să iei exemplul lui Kylie când vine vorba de stil.

FOLLOW ME

3. Unghii lungi ascuţite


În primul rând, gândește-te la cum îți vei folosi mâinile. Probabil îți vor îngreuna treburile casnice și nu numai. Pe de altă parte, dacă vrei să te afișezi ca o femeie cu stil, ar trebui să eviți acest stil.

4. Nail-art prea complicat


Nu tot ce seamănă cu un tablou este o operă de artă. Chiar dacă manichiurista ta se pricepe la desen, nu ar trebui să abuzezi de asta. Simplitatea este expresia lucrurilor sofisticate. Iar o femeie cu stil va opta mereu pentru ceva simplu, de bun gust. Poți alege desigur, un model sau un print pentru unghiile tale, dar ai grijă să nu exagerezi!

5. Manichiura cu blană


Da, blana a invadat lumea modei odată cu papucii cu blană. Dar ar trebui să rămână la stadiul aparițiilor de revistă. Pe lângă faptul că este evident că nu multă lume din jurul tău va aprecia această manichiură, ba chiar e posibil să stârnești amuzamentul, este și un afront adus frumuseții tale.

6. Unghiile cu ștrasuri


Știi că ștrasurile nu sunt asociate cu stilul în general. Așa că ar fi bine să le eviți și când vine vorba de unghii, sau mai ales când vine vorba de unghii, pentru că așa cum am mai spus, manichiura trebuie să fie cât mai simplă.

7. Ojă sărită de pe unghii


Unghiile sunt cartea ta de vizită. Oricât te-ai strădui să îți faci un machiaj impecabil sau să ai o ținută care întoarce priviri, vei strica totul dacă ai oja sărită de pe unghii. Dacă nu ai timp să îți refaci manichiura, mai bine șterge-ți oja de pe toate unghiile și lasă-le naturale.

8. Manichiură strălucitoare

8-9-600x480-3121792

În cazul acesta depinde și cu ce asortezi manichiura. Imaginează-ți o nuanță aurie pe unghii asortată la o rochie cu paiete. Deloc plăcut vederii, nu-i așa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.