8 modele de TATUAJE superbe pentru femei


Astăzi, tatuajele nu mai sunt foarte controversate. Ai putea spune chiar că sunt la modă. Tot mai mulți oameni aleg să devină artiști în acest domeniu. Deși tatuajele există de peste cinci mii de ani (egiptenii foloseau tatuajele pentru a diferenția țăranii de sclavi), arta tatuajului a explodat în ultimii 25 de ani.

Despre cei care au tatuaje se spune că:
-„probabil e un om dur”
-„probabil e o femeie ușoară”
-„nu va obține niciodată o slujbă la o corporație”

Sigur că există variații, dar, cu cât ești mai în vârstă, cu atât vei fi probabil mai reticent când vine vorba de tatuaje.
Unde e tatuajul, câte tatuaje ai, ce și cât de mare e tatuajul sunt factori care determină răspunsul emoțional al celui care privește. Iar persoana care privește poate fi oricine – un eventual angajator, un membru al familiei sau un posibil partener.
Ar fi foarte naiv din partea ta să nu crezi că tatuajele nu vor avea o influență pozitivă sau negativă semnificativă asupra oamenilor pe care îi cunoști bine.

De ce să îți faci un tatuaj?


Oamenii își fac tatuaje din diverse motive – pentru că vor atenție, pentru că vor să se exprime, pentru că vor libertate artistică, pentru că sunt rebeli sau dependenți, din cauze sexuale, pentru a-și arăta apartenența la un grup sau chiar din impulsivitate, când sunt în stare de ebrietate.

Potrivit unor studii recente, între 15-38% dintre americani au un tatuaj sau altă formă de artă corporală care rezistă în timp. Ceea ce înainte era considerat o problemă psihiatrică a devenit acum ceva aproape normal.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Ce înseamnă tatuajul?

Unii oameni se marchează pentru tot restul vieții pentru a-și aminti de membri ai familiei sau pentru a-și aminti citate vechi sau lucruri din Biblie. Să nu uităm nici de cei care își tatuează numele persoanei iubite. Unii oameni se folosesc de tatuaje pentru a deveni mai atrăgători din punct de vedere sexual sau pentru a-și arăta partea exhibiționistă.

Johnny Depp a declarant că „trupul meu este un jurnal, iar tatuajele mele sunt povestea mea”. Tatuajele pot să dezvăluie mai multe lucruri despre tine sau, dimpotrivă, pot să distragă atenția oamenilor de la a te cunoaște cu adevărat. Există și persoane care se ascund în spatele tatuajelor lor.

Cercetările din domeniul tatuajelor au niște rezultate interesante:

Adulții care au tatuaje sunt mai activi din punct de vedere sexual decât cei care nu au tatuaje.
E mai probabil ca oamenii care au tatuaje să se comporte într-un mod riscant.
E de două ori mai probabil ca femeile să-și elimine tatuajele, în comparație cu bărbații
Atât bărbații, cât și femeile care au tatuaje își apreciază mai mult corpul, au o stimă de sine mai bună și un nivel de anxietate mai scăzut.

Topul celor mai dificil de tatuat zone: șoldurile,  zona toracică sau coastele, spatele genunchiului, subrațul, cotul, zonele intime, buzele, interiorul coapselor.

Iată mai multe detalii:

1. Mainile

Pentru că pielea de pe mâini este foarte subțire, mâinile, degetele și încheieturile sunt zone foarte dureroase.

2. Picioarele

Deși la început nu vei simți o durere prea mare, cu cât tatuajul e mai mare, cu atât te va durea mai rău, mai ales în partea de sus a piciorului.

3. Coatele

Este o zonă în care nu e foarte ușor să faci un tatuaj. Ca tatuajul să iasă bine, trebuie să stai în niște poziții foarte dubioase, așa că nu vei sta prea comod.

4. Spatele genunchilor

Dacă te-ai aștepta la genunchii să fie o zonă dureroasă, partea din spatele genunchilor e chiar și mai dureroasă, pentru că pielea este foarte fină.

5. Partea interioara a bratelor

Interiorul brațelor este o zonă foarte sensibilă și dureroasă. Pielea este foarte fină și nervii vor reacționa foarte repede la ace făcându-te să simți o arsură.

6. Subsuoara

Este o zonă foarte dureroasă, chiar mult mai dureroasă decât partea ineterioară a brațelor.

7. Pieptul

Pieptul este o zonă în care pielea este foarte subțire și ajungi ușor la oase. Din acest motiv, vibrațiile acului se vor simți foarte puternic.

8. Sternul

Doare la fel de mult ca piptul, iar durerea se accelerează din cauza faptului că sternul include și zona în care se extinde stomacul.

9. Tatuajele pe cap

Mulți au spus că nu e așa dureros cum se spune, dar e greu de crezut că poate fi plăcut să fii înțepat în cap în mod repetat.

10. Coastele

Coastele sunt cu siguranță o zonă foarte dureroasă când vine vorba de tatuaje. Este o zonă extrem de sensibilă, iar pielea foarte subțire. E greu de făcut dintr-o singură ședință din cauza durerii.

Iată câteva exemple de tatuaje drăguțe și elegante pentru femeile curajoase:

#1

#2

#3

#4

 

#5

#6

#7

#8


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.