8 moduri prin care scapi de VERGETURI și PIELEA LĂSATĂ


Vergeturile sunt, de obicei, asociate cu sarcina, dar se pot dezvolta în diferite situații, cum ar fi creșterea rapidă în greutate sau pierderea în greutate, ridicarea greutății sau dacă o persoană are un dezechilibru hormonal sau anumite boli. Aceste semne sunt puțin probabil să dispară complet de la sine. Cu toate acestea, există câteva modalități naturale de a le face să dispară mai repede.

Am adunat opt ​​sfaturi naturale care sunt cu adevărat eficiente atunci când vrei să scapi de vergeturi. În loc să cheltui o mulțime de bani pe creme scumpe , încercă aceste remedii care au fost pregătite de către natura pentru pielea ta!

1. Bea multă apă

Este atât de important să rămâi hidratată! Dacă bei suficientă apă, pielea rămâne moale și mai elastică. Apa păstrează pielea hidratată, în timp ce pielea uscată tinde să fie mai predispusă la apariția vergeturilor, cicatricilor și ridurilor. Studiile arată că este important să bei zilnic aproximativ 8-9 pahare de apă.


2. Aplică suc de lămâie

Vitamina C găsită în lămâi stimulează dezvoltarea colagenului, făcând pielea mai elastică. Sucul de lămâie este, de asemenea, natural acid și, prin urmare, îndepărtează rapid celulele moarte ale pielii. Acesta accelerează procesul de estompare a vergeturilor.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Cum se utilizează:

Pune sucul de lămâie pe zonele de pe pielea afectată de vergeturi și lasă timp de aproximativ 10 minute. Apoi spală zona cu apă caldă.

3. Folosește aloe vera

Aloe vera este un vindecător natural al pielii . Este una dintre cele mai puternice plante pe care le oferă Mama Natură. Antioxidanții săi repară celulele pielii deteriorate și restaurează țesutul pielii. De asemenea, este bogat în colagen, ceea ce face pielea mai moale și mai elastică.

Cum se utilizează:

Dacă nu ai încercat niciodată aloe vera, aplică o cantitate mică de gel pe încheietura mâinii pentru a determina dacă ai sau nu o reacție alergică. Dacă nu ai o alergie, masează bine zona cu vergeturi și lasă-l acolo timp de 10-15 minute. Apoi clătește cu apă caldă.

4. Folosește ulei de ricin

Uleiul de ricin este bogat în acid ricinoleic, care ajută la vindecarea vergeturilor. Homeopatia sugerează că uleiul de ricin este unul dintre cele mai puternice remedii pentru vergeturi. Este foarte bogat în acizi grași și acționează ca un hidratant perfect.

Cum se utilizează:

Masează pielea afectată de vergeturi cu ulei de ricin. Apoi acoperă zona timp de 20-30 minute folosind o folie de plastic. Pentru un efect mai bun, încălzește-ți pielea utilizând o sticlă cu apă fierbinte sau un tampon fierbinte. Încercă să practici această tehnică zilnic timp de o săptămână și vei observa rezultatele.

5. Folosește ulei de cocos

Uleiul de cocos este cunoscut pentru proprietățile sale de vindecare . Este bogat în acid lauric care ajută la repararea pielii deteriorate. Aplicarea lui pe vergeturi în fiecare zi ajută pielea să se vindece mai repede. Este puțin probabil să elimini complet vergeturile, dar poate reduce cu siguranță aspectul lor roșu.

Cum se utilizează:

Masează zona afectată folosind ulei de cocos timp de 2-3 minute. Lasă zona descoperită până când uleiul este complet absorbit. Repetă această procedură în fiecare zi.

6. Adaugă vitamina A în alimentație

Vitamina A are efecte în cazul vergeturilor timpurii și îți face pielea să arate mai netedă și mai tânără. Vitamina A poate fi consumată sub formă de supliment și este prezentă și în fructele și legumele verzi și galbene, morcovi, ouă, pește, produse lactate și ficat.

7. Folosește zahărul pentru exfoliere

Zahărul exfoliază efectiv celulele moarte ale pielii care rămân în jurul vergeturilor. Spălarea stimulează, de asemenea, circulația sângelui și accelerează procesul de vindecare.
Cum se utilizează:

Se amestecă 1/2 cești de zahăr cu apă până când se obține o masă asemănătoare cu o pastă. Împrăștie-l peste zona afectată folosind mișcări de masaj. Lasă zona neacoperită timp de 2-3 minute. Cel mai bine este să repeți această procedură de 2-3 ori pe săptămână.

8. Încearcă și albușul de ou

Ouăle albe conțin proteine ​​care ajută la regenerarea pielii . Colagenul, care este prezent și în albusurile de ou, va ajuta pielea să devină mai elastică.

Cum se utilizează:

Aplică albușuri de ou la nivelul vergeturilor. Lasă zona descoperită, până se usucă. Spală apoi cu apă caldă. Aplică apoi niște produse hidratante pe piele. Este mai bine să repeți acest procedeu de 2-3 ori pe zi pentru a obține cele mai bune rezultate.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.