#TIPS&TRICKS

8 OAMENI care se îmbracă CIUDAT fără să le pese de părerea altora! Nr 7 e de VIS!

Scris de Ela la 21 martie 2018

Cu siguranță și tu ai făcut-o cândva, dar și ceilalți când s-au uitat la tine: ți-ai făcut o judecată rapidă despre cineva din cauza a ceea ce poartă sau poate încă mai auzi asta. S-ar putea să auzi lumea spunând „El arată ca cineva cu care aș fi prieten”, sau „Nu arată ca un CEO al unei companii”, pe baza a ceea ce acea persoană poartă în acea zi.

Toate aceste păreri erau influențate de alegerile vestimentare ale tale și ale celor din jur. S-ar putea să nu te gândești la asta când te îmbraci în fiecare dimineață (cine are timp ?!), dar alegerile tale vestimentare sunt una dintre cele mai bune forme de auto-exprimare. Doar că astăzi este mai cu seamă apreciată autenticitatea și creativitatea. Cu atâtea norme impus de societate și atâtea resurse, este ușor să găsești o mulțime de persoane asemănătoare ție și poate să nu te simți cu nimic mai bun, însă e mai greu să ai un stil personal.

Publicitate

Este adevărat, felul în care te îmbraci are un efect enorm asupra a ceea ce gândesc oamenii despre tine, alegerea cu atenție a ceea ce porți ar putea schimba modul în care oamenii te văd sau te tratează.


Dar, în cele din urmă, moda îți dă ocazia să te joci cu atâtea elemente, și tot ceea ce ai nevoie, este curajul- curaj, care odată dobândit prin stilul vestimentar se va vedea și în alte sfere ale vieții tale.

Trebuie să ții cont că acum trăiești în era stilului personal. Ce vrea să însemne asta ? Ei bine, concurența e mare, lumea are acces la multe lucruri, iar tu trebuie să faci câteva eforturi pentru a te diferenția de cei din jur dacă îți dorești asta, sau pur și simplu pentru a rămâne autentic.

Publicitate

Nu trebuie să mai simți că hainele te țin într-o cutie sau că îți pun o etichetă. Societatea îți oferă atâtea moduri de a te exprima liber.

Oamenii tind să depindă de opinia publică. Acest lucru nu este surprinzător, pentru că obiceiul de a conveni cu grupul își are rădăcinile în trecutul îndepărtat: încă de la începutul omenirii, omul se temea de respingerea tribului, deoarece pe cont propriu pur și simplu nu ar fi supraviețuit. Cu toate acestea, în lumea modernă oamenii au început să se joace cât mai mult cu stilurile lor vestimentare, stârnind uneori râsul, dar alteori chiar și admirația celorlalți.

Iată câteva dintre persoanele care nu se tem să experimenteze și cu siguranță se diferențiază de cei din jur:

Publicitate

1. Spune-i „Bună” lui Sponge Bob.


2. Când te simți acasă peste tot


3. Nu sunt sigur dacă acest lucru este legal


4. Cum ai numi acest costum? Un leopard al zăpezilor? Un dalmațian?


5. Fericirea este peste tot, trebuie doar să o cauți


6. Prietenul meu a avut o nuntă medievală. Și acesta este costumul bunicului său

7. Primăvara a sosit!


8. Mi-au spus că pot fi orice vreau. Deci, am devenit un ananas. „

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--