8 SECRETE pentru a-ți EVIDENȚIA ochii

Nu trebuie să fii o expertă în ale machiajului pentru a-ți face ochii să pară mai mari și mai expresivi. Cheia succesului este să cunoști câteva secrete și să exersezi în oglindă până când ești mulțumită de rezultat.

Iată 8 secrete pentru un machiaj reușit:

1. Accentuează sprâncenele

Accentuându-ți sprâncenele, îți poți accentua trăsăturile faciale sau îți poți îmbunătăți simetria facială. Sprâncenele pot deschide întreaga zonă, făcându-ți fața mai largă sau mai îngustă. Fardul de pleoape și creioanele de sprâncene pot ajuta la obținerea formei perfecte.

2. Aplică creion alb de ochi pe linia genelor de jos

Culorile deschise sunt perfecte pentru a-ți face ochii să pară mai proaspeți și mai luminoși.

FOLLOW ME

3. Folosește iluminator

Pentru a-ți face ochii mai luminoși, folosește un iluminator sau un fard de pleoape perlat. Aplică-le la arcadă, în colțurile interioare ale ochilor și în centrul pleoapei.

4. Curbează-ți genele

Dacă ai genele drepte sau moleșite, e indicat să folosești un aparat care curbează genele. Curbează-le înainte să aplici mascara, începând de la bază. Și genele false îți pot face ochii să pară mai mari.

5. Aplică fard de pleoape bej

O paletă deschisă de fard de pleoape e potrivită pentru absolut oricine. Aplică fard de pleoape deschis, aplică o culoare întunecată în colțul exterior și apoi aplică o culoare mai deschisă în cute.

6. Fă linia genelor mai întunecată

Poți amesteca fardul de pleoape încis până când nu mai poți vedea o linie clară între fardul deschis și cel închis.

7. Fardul de pleoape albastru îți poate lumina ochii

Albastrul arată cel mai bine la femeile care au ochi verzi, căprui sau albaștri. Această culoare îți va face ochii să pară mai profunzi și mai expresivi.

8. Nu îți fie frică să folosești culori

Poți folosi fard colorat pentru a adăuga un accent sau îl poți aplica pe toată pleoapa. De asemenea, poți folosi o nuanță asemănătoare cu cea a irisului tău. Pentru o privire mai luminoasă, poți recurge la culori complementare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.