8 semne că BĂRBATUL TĂU te iubește cu adevărat

Bărbații și femeile arată că le pasă în moduri foarte diferite. Este nevoie de o vulnerabilitate extremă pentru un ca un om să își arate și să își exprime sentimentele în public. Iată lucruri pe care un bărbat le va face numai pentru femeia pe care o iubește sincer:

1. Te ascultă

Dacă ți se pare vreodată că bărbații se comportă ca niște copii, acest lucru nu e în întregime greșit. Cei mai mulți bărbați se concentrează doar asupra lucrurilor care îi pasionează. Omul care te iubește cu adevărat nu numai că te va asculta, ci va ține și cont de cuvintele tale. Vei vedea că îți urmează sfaturile și că îți respectă gândurile.

2. Se ceartă tine

Da, așa e. Certurile nu sunt întotdeauna un semn că relația trece printr-un moment prost. Dacă te iubește cu adevărat și este implicat în relația voastră, el își va face timp să se certe, să discute și să găsească soluții pentru problemele voastre. Discuțiile ocazionale sunt un semn că ca lucrurile să funcționeze. Vrea să găsească o cale de mijloc care să vă mulțumească pe amândoi.

3. Face sacrificii pentru fericirea ta

FOLLOW ME

Acesta este unul dintre cele mai mari semne că un bărbat iubește o femeie. Dacă își schimbă planurile pentru ceva ce știe că te va face fericită, arată că te iubește și te respectă și că dorește să te pună întotdeauna pe primul loc.

4. Luptă pentru dragostea ta

Un om îndrăgostit va suporta problemele și va lupta pentru a-ți păstra dragostea. Va înfrunta absolut orice ca să puteți fi împreună. Un bărbat îndrăgostit se simte norocos să te aibă în viața lui și îți arată că ultimul lucru pe care și l-ar dori vreodată este să te piardă.

5. E mândru de realizările tale

Când un bărbat iubește o femeie, toate realizările acesteia parcă ar fi ale sale. Sentimentul seamănă cu mândria pe care o simte mamă atunci când copilul său face ceva bun sau nou pentru prima dată. Un bărbat îndrăgostit nu concurează cu femeia pe care o iubește.

6. Crede că ești frumoasă chiar și în zilele cele mai proaste

Atunci când un bărbat iubește cu adevărat o femeie, în ochii săi ea este frumoasă oricum, chiar și atunci când nu arată ca scoasă din cutie.

7. Îi pasă de familia și de prietenii tăi

Un om îndrăgostit înțelege că oamenii pe care îi iubești sunt importanți pentru tine și că, dacă aceștia sunt fericiți, la fel vei fi și tu. Dacă te iubește, te va asculta cu răbdare în timp ce îi împărtășești povestiri detaliate despre viețile prietenilor tăi. El va recunoaște importanța lor în viața ta și va căuta soluții la problemele lor cu interes.

8. Nu se teme să fie vulnerabil

Bărbaților nu le plac să fie vulnerabili – dar dacă te iubește, nu va avea nici o problemă cu a-ți arăta că îi este frică să te piardă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.