8 trucuri care te vor ajuta să ai un POSTERIOR bombat și TALIE subțire

Nu uita că ești ceea ce mănânci, așa că, dacă vrei să ai un fund frumos, să ai o alimentație corectă e la fel de important ca a face exerciții fizice.

Sfaturi de bază:

E imposibil să ai un fund mai mare fără să faci exerciții fizice sau fără să ai grijă la ce mănânci după antrenament, în perioada de recuperare.

După exerciții fundul intră în ciclul de reparare, așa că e important să mănânci ce trebuie ca să se facă mai mare.
Ține minte această regulă simplă – dacă vrei să te îngrași, trebuie să mănânci mai mult. Dacă vrei doar să ai un fund mai mare, trebuie să mănânci în cantități regulate.

Orice exces dăunează, așa că nu consuma prea multe proteine sau carbohidrați dacă nu vrei să ai probleme de sănătate.

Ar trebui să mănânci cel puțin un fruct pe zi, deși recomandat e să mănânci între 3 și 5.

FOLLOW ME

Proteinele

Dacă ai deja stabilit un program de exerciții fizice, bea după fiecare antrenament un shake de proteine. Sursele naturale de proteine bune sunt: tonul, ouăle, curcanul, puiul, legumele, cottage cheese, carnea roșie slabă și orice tip de pește (dar nu prăjit).

Carbohidrații

Schimbă pastele și pâinea alba cu alternative din cereale integrale. Carbohidrații care te ajută să menții o musculatură bună sunt quinoa, orezul brun, ovăzul, cerealele integrale, cartofii dulci.

Grăsimile

Spre deosebire de grăsimile rele, cele bune oferă o mulțime de beneficii pentru sănătate. Ele te ajută să-ți sculptezi corpul viselor tale și chiar să pierzi în greutate. Cele mai bune surse de grăsimi sănătoase sunt uleiul de pește, uleiul extravirginde măsline, migdalele, nucile și untul de arahide.

Legumele

Concentrează-te pe legume bogate în antioxidanți, cum sunt brocoli, spanacul și orice legume verde. Poți să mănânci câte vrei.

Exerciții

Fandări

Stai dreaptă, cu picioarele la nivelul șoldurilor. Fă un pas mare înainte, cu călcâiul înante și coboară-ți ușor corpul, îndoind ambii genunchi. Amintește-ți să ții spatele drept și să nu-ți îndoi genunchii la mai mult de 90 de grade. Repetă apoi cu celălalt picior în față.

Podul

Stai pe spate pe podea. Ține-ți brațele pe lângă corp și îndoaie genunchii. Picioarele să fie la nivelul umerilor. Presându-ți călcâiele pe podea, ridică-ți șoldurile și strânge-ți fundul, ținându-ți spatele drept. Expiră când faci asta și menține poziția pentru câteva secunde. Inspiră când te întorci la poziția inițială.

Genuflexiuni

Genuflexiunile sunt niște exerciții banale, dar foarte valoroase pentru fese, deoarece te ajută să-ți sculptezi coapsele, partea interioară a coapselor, posteriorul, bicepsul femural și abdomenul. Fiindcă pun la treabă mai mulți mușchi în același timp, genuflexiunile te ajută și să arzi calorii.

Lovituri cu piciorul în aer

Stai pe podea, sprijină-te în palme și genunchi și ține-ți brațele drepte, perpendicular pe sol. Ridică un picior și îndoaie-l, împingând călcâiul spre tavan. Pe tot parcursul mișcării trebuie să-ți menții coloana dreaptă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.