8 trucuri de COAFAT pe care ar trebui să le știe orice femeie

Un păr frumos și sănătos este o parte importantă din imaginea unei fete moderne, dar îngrijirea acestuia necesită mult timp și efort. Ca să ai un păr frumos fără să te străduiești prea tare, iată câteva dintre cele mai utile și mai simple trucuri:

8. Piaptănă-ți părul înainte de a face baie

Ca să nu îți mai cadă prea mult păr la baie, piaptănă-l cu grijă înainte de a te spăla.

7. Folosește paie de băut pentru a-ți face bucle

E posibil să îți ondulezi părul cu ajutorul paielor de băut, fără să folosești bigudiuri sau un ondulator.

6. Decolorează-ți părul cu suc de lămâie

FOLLOW ME

Poți să obții un păr într-o nuanță mai deschisă dacă folosești doar suc de lămâie și stai la soare.

5. Scapă de tensiunea statică din păr

Înainte de a te pieptăna, fixează un șervețel uscat obișnuit pe perie, apoi trece-o prin păr. Astfel, părul tău nu se va electriza și va rămâne fin pentru mai mult timp.

4. Netezește firele rebele de păr

Dacă îți faci o coadă sau o împletitură și nu vrei ca firele rebele de păr să îți strice coafura, aplică balsam de păr sau un pic din loțiunea ta de corp obișnuită pe perie și trece-o prin păr în direcția creșterii sale. Astfel, părul tău va fi fin și strălucitor toată ziua.

3. Amestecă balsamul cu apă

Acest truc este util pentru cele cărora le place să-și împletească părul în diverse feluri. Amestecă balsamul pe care îl folosești de obicei cu apă fierbinte, aplică pe părul umed și apoi împletește-l. Coafura va dura mai mult, nu se va strica, iar părul va arăta ordonat și strălucitor.

2. Beach waves

Poți avea niște bucle naturale lejere, ca cele care se formează la plajă dacă îți împletești părul ușor ud și mergi așa la culcare.

1. Folosește ulei de cocos

Uleiul de cocos îți hidratează scalpul și te ajută să scapi de mătreață. Aplică uleiul la rădăcina părului, lasă-l acolo peste noapte, iar dimineața spală-te pe cap cu șampon pentru păr normal.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.