8 trucuri de COAFAT pe care ar trebui să le știe orice femeie

Un păr frumos și sănătos este o parte importantă din imaginea unei fete moderne, dar îngrijirea acestuia necesită mult timp și efort. Ca să ai un păr frumos fără să te străduiești prea tare, iată câteva dintre cele mai utile și mai simple trucuri:

8. Piaptănă-ți părul înainte de a face baie

Ca să nu îți mai cadă prea mult păr la baie, piaptănă-l cu grijă înainte de a te spăla.

7. Folosește paie de băut pentru a-ți face bucle

E posibil să îți ondulezi părul cu ajutorul paielor de băut, fără să folosești bigudiuri sau un ondulator.

6. Decolorează-ți părul cu suc de lămâie

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Poți să obții un păr într-o nuanță mai deschisă dacă folosești doar suc de lămâie și stai la soare.

5. Scapă de tensiunea statică din păr

Înainte de a te pieptăna, fixează un șervețel uscat obișnuit pe perie, apoi trece-o prin păr. Astfel, părul tău nu se va electriza și va rămâne fin pentru mai mult timp.

4. Netezește firele rebele de păr

Dacă îți faci o coadă sau o împletitură și nu vrei ca firele rebele de păr să îți strice coafura, aplică balsam de păr sau un pic din loțiunea ta de corp obișnuită pe perie și trece-o prin păr în direcția creșterii sale. Astfel, părul tău va fi fin și strălucitor toată ziua.

3. Amestecă balsamul cu apă

Acest truc este util pentru cele cărora le place să-și împletească părul în diverse feluri. Amestecă balsamul pe care îl folosești de obicei cu apă fierbinte, aplică pe părul umed și apoi împletește-l. Coafura va dura mai mult, nu se va strica, iar părul va arăta ordonat și strălucitor.

2. Beach waves

Poți avea niște bucle naturale lejere, ca cele care se formează la plajă dacă îți împletești părul ușor ud și mergi așa la culcare.

1. Folosește ulei de cocos

Uleiul de cocos îți hidratează scalpul și te ajută să scapi de mătreață. Aplică uleiul la rădăcina părului, lasă-l acolo peste noapte, iar dimineața spală-te pe cap cu șampon pentru păr normal.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.