8 trucuri de machiaj pe care ar trebui să le știe orice FEMEIE!


Aplicarea machiajului este un proces laborios, ce ne consumă foarte mult timp. Din fericire, există anumite trucuri care te pot ajuta să economisești din timpul petrecut cu această rutină de frumusețe și să reușești să ai cele mai bune rezultate în cel mai eficient mod.

Iată zece dintre cele mai importante sfaturi de make-up pe care fiecare fată ar trebui să le știe:

#1

Aplică tușul peste dermatograf

1-44-9238825
Dacă ai probleme la trasarea unei linii drepte cu tuș, folosește mai întâi un creion pentru a face conturul.

#2
 


Dă volum genelor cu pudră

2-39-3486077
Acest truc simplu va spori volumul genelor. Dă-ți genele cu rimel, apoi pune puțină pudră peste gene și reaplică rimelul. Genele vor părea mai lungi și mai dese.

#3
 

Folosește rimelul pe post de tuș

3-41-1703466
Dacă ai rămas fără tuș, trebuie să știi că rimelul are aceleași ingrediente în compoziție și poate substitui cu ușurință tușul. Îți mai trebuie doar o pensulă subțire.

#4

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Cum să folosești tușul perfect

4-39-7385003

#5
 

Periază-ți și buzele înainte să te speli pe dinți

5-40-5670021
Freacă ușor buzele cu o periuță de dinți uscată. Aceasta va ajuta la îndepărtarea celulelor pielii și va face buzele mai moi. De asemenea, va stimula fluxul de sânge și le va face să se umfle. Ca rezultat, buzele vor deveni mai moi, mai pline și mai senzuale.

#6

Reînvie rimelul cu apă caldă

6-37-8986712
Pune tubul de rimel într-un recipient cu apă caldă, agită și gata!

Albește-ți dinții cu pudră de dinți

#7

8-33-4530336
Folosește pudra de dinți de câteva ori pe săptămână. Este un produs ieftin, dar eficient, datorită carbonatului de calciu pe care îl conține. Înainte de a folosi pudra, sfătuiește-te cu medicul dentist, pentru că această pudră poate deteriora smaluțul dinților dacă nu este folosită corect.

Încearcă să aplici rimelul vertical

 

#8

10-23-9424954
Aplicarea rimelului este o practică destul de neglijată, dar iată un truc interesant: ține periuța rimelului verticală. Este un truc simplu, însă super eficient. Atinge genele cu vârful periuței pentru un finisaj mai natural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.