8 trucuri de machiaj pe care ar trebui să le știe orice FEMEIE!

Aplicarea machiajului este un proces laborios, ce ne consumă foarte mult timp. Din fericire, există anumite trucuri care te pot ajuta să economisești din timpul petrecut cu această rutină de frumusețe și să reușești să ai cele mai bune rezultate în cel mai eficient mod.

Iată zece dintre cele mai importante sfaturi de make-up pe care fiecare fată ar trebui să le știe:

#1

Aplică tușul peste dermatograf

1-44-9238825
Dacă ai probleme la trasarea unei linii drepte cu tuș, folosește mai întâi un creion pentru a face conturul.

#2
 

Dă volum genelor cu pudră

2-39-3486077
Acest truc simplu va spori volumul genelor. Dă-ți genele cu rimel, apoi pune puțină pudră peste gene și reaplică rimelul. Genele vor părea mai lungi și mai dese.

#3
 

Folosește rimelul pe post de tuș

3-41-1703466
Dacă ai rămas fără tuș, trebuie să știi că rimelul are aceleași ingrediente în compoziție și poate substitui cu ușurință tușul. Îți mai trebuie doar o pensulă subțire.

#4

FOLLOW ME

Cum să folosești tușul perfect

4-39-7385003

#5
 

Periază-ți și buzele înainte să te speli pe dinți

5-40-5670021
Freacă ușor buzele cu o periuță de dinți uscată. Aceasta va ajuta la îndepărtarea celulelor pielii și va face buzele mai moi. De asemenea, va stimula fluxul de sânge și le va face să se umfle. Ca rezultat, buzele vor deveni mai moi, mai pline și mai senzuale.

#6

Reînvie rimelul cu apă caldă

6-37-8986712
Pune tubul de rimel într-un recipient cu apă caldă, agită și gata!

Albește-ți dinții cu pudră de dinți

#7

8-33-4530336
Folosește pudra de dinți de câteva ori pe săptămână. Este un produs ieftin, dar eficient, datorită carbonatului de calciu pe care îl conține. Înainte de a folosi pudra, sfătuiește-te cu medicul dentist, pentru că această pudră poate deteriora smaluțul dinților dacă nu este folosită corect.

Încearcă să aplici rimelul vertical

 

#8

10-23-9424954
Aplicarea rimelului este o practică destul de neglijată, dar iată un truc interesant: ține periuța rimelului verticală. Este un truc simplu, însă super eficient. Atinge genele cu vârful periuței pentru un finisaj mai natural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.