8 trucuri INGENIOASE pentru FEMEI

Vrei să impresionezi pe cineva special? Ai rămas fără bani și timp pentru frumusețe? Iată câteva remedii naturiste pe care le poți face acasă ce dau rezultate excelente:

1. Exfoliază-ți pielea

Zahărul brun înmoaie rapid pielea. Fă o pastă din zahăr brun și apă și aplic-o pe față. Clătește și observă-ți apoi pielea fină.

2. Tratează-ți venele umflate acasă folosind roșii

Roșiile au proprietăți de vindecare asemănătoare aspirinei și întăresc pereții vaselor de sânge. Pentru a vindeca venele umflate, taie roșiile în felii subțiri și ține-le pe vene 3-4 ore.

FOLLOW ME

3. Ia-ți adio de la punctele negre folosind un remediu natural

Masca din albuș de ou închide porii, reducând astfel apariția puunctelor negre în timp ce le elimină pe cele existente. Aplică un strat subțire de albuș de ou pe piele și folosește un șervețel pentru a presa ușor. Desprinde apoi șervețelul și hidratează.

4. Albește-ți unghiile îngălbenite

Înmoaie-ți unghiile în suc de lămâi pentru 10-15 minute în fiecare zi până când obții rezultatele dorite.

5. Scapă de acnee și coșuri

Gheața poate fi folosită pentru a scăpa ușor de coșuri. Înfășoară o bucată de gheață într-un material și aplic-o pe zona afectată. Așteaptă câteva minute apoi repetă procesul.

6. Mască de mărar pentru o piele foarte frumoasă

Mărarul are proprietăți antibacteriane și îți face piele luminoasă. Aplică pe piele o mască de mărar pentru jumătate de oră, apoi clătește.

7. Învață care e modul corect de a te rade la subraț

Folosește scrub-ul facial pentru a îndepărta pielea moartă. Aplică cremă hidratantă înainte de a te rade, pentru a evita rănile. Folosește un aparat cu rame multiple și rade în toate direcțiile, apoi clătește-te, dar nu te freca și nu folosi deodorant pentru un timp.

8. Folosește lapte cald și pâine pentru a scăpa de părul crescut sub piele

Încălzește laptele la foc mediu. Aplică o cantitate mică pe piele, apoi înmoaie niște pâine în laptele rămas și acoperă zona cu probleme. Stai așa până se răcește. Repetă procedura, ținând pâinea pe zona afectată timp de 10 minute. Apoi trage părul care a ieșit la suprafață cu un ac curat. Aplică apoi o cremă antiseptică pentru a evita infecțiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.