8 trucuri INGENIOASE pentru FEMEI

Vrei să impresionezi pe cineva special? Ai rămas fără bani și timp pentru frumusețe? Iată câteva remedii naturiste pe care le poți face acasă ce dau rezultate excelente:

1. Exfoliază-ți pielea

Zahărul brun înmoaie rapid pielea. Fă o pastă din zahăr brun și apă și aplic-o pe față. Clătește și observă-ți apoi pielea fină.

2. Tratează-ți venele umflate acasă folosind roșii

Roșiile au proprietăți de vindecare asemănătoare aspirinei și întăresc pereții vaselor de sânge. Pentru a vindeca venele umflate, taie roșiile în felii subțiri și ține-le pe vene 3-4 ore.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

3. Ia-ți adio de la punctele negre folosind un remediu natural

Masca din albuș de ou închide porii, reducând astfel apariția puunctelor negre în timp ce le elimină pe cele existente. Aplică un strat subțire de albuș de ou pe piele și folosește un șervețel pentru a presa ușor. Desprinde apoi șervețelul și hidratează.

4. Albește-ți unghiile îngălbenite

Înmoaie-ți unghiile în suc de lămâi pentru 10-15 minute în fiecare zi până când obții rezultatele dorite.

5. Scapă de acnee și coșuri

Gheața poate fi folosită pentru a scăpa ușor de coșuri. Înfășoară o bucată de gheață într-un material și aplic-o pe zona afectată. Așteaptă câteva minute apoi repetă procesul.

6. Mască de mărar pentru o piele foarte frumoasă

Mărarul are proprietăți antibacteriane și îți face piele luminoasă. Aplică pe piele o mască de mărar pentru jumătate de oră, apoi clătește.

7. Învață care e modul corect de a te rade la subraț

Folosește scrub-ul facial pentru a îndepărta pielea moartă. Aplică cremă hidratantă înainte de a te rade, pentru a evita rănile. Folosește un aparat cu rame multiple și rade în toate direcțiile, apoi clătește-te, dar nu te freca și nu folosi deodorant pentru un timp.

8. Folosește lapte cald și pâine pentru a scăpa de părul crescut sub piele

Încălzește laptele la foc mediu. Aplică o cantitate mică pe piele, apoi înmoaie niște pâine în laptele rămas și acoperă zona cu probleme. Stai așa până se răcește. Repetă procedura, ținând pâinea pe zona afectată timp de 10 minute. Apoi trage părul care a ieșit la suprafață cu un ac curat. Aplică apoi o cremă antiseptică pentru a evita infecțiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.