9 alimente afrodisiace

Rodiile, cafeaua, ciocolata, pesto și chiar salata sunt câteva dintre alimentele ce vor condimenta relațiile intime. Te-am făcut curioasă? Citește mai departe despre aceste alimente care îți vor mări pofta de mâncare și de… mult mai mult.

1. Ardeiul iute

Ardeiul iute îți provoacă, știi deja, călduri. Conține capsaicină, care mărește ritmul cardiac și eliberează endorfine.

2. Cafeaua

Nu e adevărat că aceasta stresează glandele suprarenae și hormonii care țin de dorințele sexuale. Cafeaua e un stimulant, care îți mărește numărul bătăilor inimii și te agită.

3. Salata

FOLLOW ME

Într-adevăr, salata conține opiacee care activează hormonii sexuali. Nu strică nici faptul că vei arăta grozav și te vei simți încrezătoare în pat.

4. Ciocolata

Femeile care consumă ciocolată au un apetit sexual mai mare decât cele care nu mănâncă. Ciocolata mărește nivelul de serotonină și dopamină, care ne fac să ne simțim calmi și fericiți. Ea mărește și sensibilitatea, cu ajutorul metilxantinei, care ne face să reacționăm la cea mai mică atingere.

5. Stridiile

Acestea sunt un foarte bun afrodiziac – totul la ele sugerează feminitatea: forma, aroma, textura. Pe lângă asta, conțin mult zinc, care e necesar pentru producția de testosterone – și care se găsește în sperma sănătoasă.

6. Smochinele

Acestea conțin magneziu, care e necesar pentru producerea hormonilor sexuali precum androgenul și estrogenul, care influențează libidoul și amino acid, care mărește producșia de oxid de azot, important pentru dilatarea vaselor de sânge și pentru creșterea circulației sanguine.

7. Pepenele

Dacă bărbatul tău e la vârsta în care are nevoie de Viagra, i-ai putea spune să încerce pepenele. Acesta relaxează vasele de sânge și mărește circulația sanguină care le permite bărbaților să se excite mai ușor.

8. Pesto

Exact ca pepenele, nucile de pin din care se prepară pesto conțin arginină, un amino acid care ajută la dilatarea vaselor de sânge. Mai conțin și zinc, ce îți vor oferi o strălucire sănătoasă.

9. Rodiile

Iarăși – chiar aspectul lor sugerează feminitatea. Unii spun că seamănă cu ovarele. Rodiile ajută corpul să producă oxid de azot, care mărește circulația sanguină prin dilatarea vaselor de sânge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.