9 beneficii pe care le are BEREA asupra organismului TAU

9 beneficii pe care le are BEREA asupra organismului TAU.

1. Îți hrănește părul și promovează creșterea părului

Berea este bogată în vitamina B și siliciu, ingredientele cheie pentru părul sănătos care stimulează și creșterea părului. Doar turnați un pahar de bere peste păr, faceți masaj la nivelul scalpului și lăsați timp de cinci minute. Clătiți cu apă rece. Părul tău va străluci ca niciodată.

2. Îți face pielea fermă și netedă

Berea conține antioxidanți care împiedică îmbătrânirea pielii. Dar, în mod surprinzător, această băutură alcoolică are un alt beneficiu uimitor: crește abilitățile de auto-reparare a pielii tale, ajută la strângerea acesteia și diminuează astfel ridurile mici.
Încercați această mască facial: amestecați împreună 1 lingură de bere, un albus de ou și 3 picături de ulei de migdale. Se aplică pe o față curată și se lasă 10 minute.

3. Te ajută să dormi mai bine

Floarea de hamei, fiind unul dintre ingredientele cheie ale berii, este un sedativ natural cunoscut sub numele de remediu eficient pe bază de plante pentru insomnie.
Puteți încerca acest truc simplu: spălați-vă pernele cu o cantitate egală de apă și bere. Materialul va absorbi aroma hameiului și te va face să adormi mai repede.

4. Îți tratează picioarele obosite

Umpleți un bol cu ​​bere rece și înmuiați-vă picioarele pentru câteva minute. Efectul revigorant efervescent al berii vă va ajuta picioarele dureroase să se relaxeze după o zi lungă și grea.

5. Îndepărtează celulele moarte ale pielii

Pe lângă tonifierea pielii, berea ajută și la eliminarea celulelor moarte ale pielii. Drept urmare, tonul pielii dvs. devine mai uniform și mai strălucitor.
Luați o mână de căpșuni și câteva linguri de bere. Amestecă ingredientele împreună până obții o pastă. Aplicați-vă pe față pentru a elimina celulele moarte și impuritățile și pentru a stimula regenerarea celulelor.

6. Adaugă strălucire mobilierului tău din lemn

Turnați niște bere caldă pe o bucată de pânză moale și frecați orice suprafață de lemn care trebuie revitalizată. Rezultat: mobilierul dvs. va avea o strălucire suplimentară și va arăta la fel de bine ca nou.

8. Ajută la respingerea dăunătorilor

Berea ține muștele pline de mâncare. Trebuie doar să turnați bere într-un pahar, să o acoperiți cu folie de aluminiu și să faceți niște găuri mici. Muștele, atrase de mirosul băuturii, vor intra, dar nu vor putea ieși niciodată.

9. Face ca orice obiect din metal să pară mai strălucitor

Berea are un nivel de aciditate scăzut, care este perfect pentru a lustrui orice obiect metalic, cum ar fi vase de oțel și bijuterii.
Doar turnați bere pe o cârpă și frecați obiectul metalic. Puteți încerca, de asemenea, să înmuiați obiectele câteva minute. După uscare cu o bucată de pânză veți fi uimit de felul în care obiectele voastre metalice devin din nou strălucitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.