9 fotografii care par false la prima vedere, dar sunt cât se poate de REALE


De multe ori, pozele pe care le vedem pe interent sunt rezultatul muncii fotografilor, care nu numai că surprind cele mai interesante cadre, dar urmează apoi și o muncă de prelucrare, care le face să arate uimitor. Nu mai e un secret că editarea unei fotografii poate schimba complet imaginea pe care o ai în față. De la lumini, la umbre și culori și până la forma feței sau a corpului, orice se poate face în zilele noastre pentru ca noi să ne bucurăm de cele mai inedite cadre.

Dar asta nu e tot. Există și alte trucuri care distorsionează imaginile de realitate. De pildă, poți să faci poza dintr-un anumit unghi și astfel obiectele să pară mai mici sau mai mari, mai apropiate sau mai depăratate… Poți să surpinzi cadrul perfect la momentul potrivit și să obții astfel o imagine complet neobișnuită așa cum poți vedea aici.

Cu toate aceste posibilități, e de înțeles de ce am devenit ceva mai puțin încrezători când vine vorba de imaginile pe care le vedem online. Să nu uităm însă, că natura are o forță incredbilă de a ne surprinde, la fel și talentul oamenilor. Acesta este motivul pentru care imagini ca cele de mai jos există cu adevărat, deși la prima vedere te vor lăsă cu gura căscată:

1. Cățelul acesta are 1,9 metri înălțime


1-16-600x450-3699136

2. Ai avea curaj să locuiești într-o astfel de clădire?

 

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

2-18-450x600-2310794

3. Norul acesta arată ca un om care scoate fum

3-16-600x362-7153950

4. Aceste două pietre arată ca o mamă care își  alăptează nou-născutul.

4-13-600x576-7407178

5. Această statuie chiar există în Italia. Pare destul de greu de realizat, dar este foarte expresivă

5-13-595x600-3576910

6. Acestă rochie superbă este făcută din fibră optică, motiv pentru care luminează. Este creată de un designer britanic și își schimbă culoarea la cerere.

6-14-485x600-7055128

7. Deși pare o imagine grafică, aceasta este priveliștea din Biblioteca Universității din Istambul

7-14-600x376-8330424

8. E incredibil cât de mult seamănă aceste păsări cu niște broaște, nu?

8-12-600x585-8815439

9. Câinele fără păr mexican este o rasă extrem de rară și toți cățelușii din această rasă arată ca niște statui la prima vedere.

 

9-6-439x600-6324576


0 comentarii pe “9 fotografii care par false la prima vedere, dar sunt cât se poate de REALE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.