9 FRICI ale BĂRBAȚILOR despre care nu vorbesc niciodată

De obicei, atunci când se vorbește despre nesiguranță, oricine se gândește la femei, iar adevărul este că ele vorbesc mult mai deschis decât bărbații, despre acest subiect. Totuși, și bărbații au unele temeri. Ei se confruntă des cu acest aspect, deoarece trebuie să păstreze mereu imaginea unui om puternic.

1. Aspectul corpului

Există stereotipuri despre femei, despre cum ar trebui să se imbrace, să arate și să se simtă. La bărbații lucrurile nu stau chiar așa. În ciuda acestui fapt, ei se îngrijorează cu adevărat despre astfel de lucruri, nu doresc să fie nici prea slabi, dar nici să aibă burtă. Revistele nu prezintă doar modele de sex feminin, ci și bărbați și acest lucru le poate afecta încrederea în ei.

2. Banii

Presiunea socială îi face pe bărbați să creadă că în viitor trebuie să fie cei care aduc banii în casă. Starea lor financiară este motivul pentru care ei se îngrijorează cel mai mult. Majoritatea femeilor se așteaptă ca bărbatul de lângă ele să le plătească cina și să le ofere cât mai multe cadouri. Astfel, pe bărbați apasă o grijă destul de mare. Trebuie să recunoști, stabilitatea economică este foarte importantă la vârsta adultă și mai ales atunci când vrei să ai o familie.

3. Înălțimea

FOLLOW ME

Înălțimea va fi întotdeauna una dintre cele mai mari preocupări ale bărbaților, deoarece această caracteristică este una dintre principalele lucruri la care se uită multe femei; deși nu este o regulă pentru toți. În general, femeile visează să aibă lângă ele un bărbat cât mai înalt și mai impunător. Cu toate acestea, oamenii ar trebui să încerce să treacă peste aceste concepții.

4. Gelozia

Când bărbații se află într-o relație, se tem să nu-și piardă partenera, așa că vor fi foarte geloși. Dacă se întâmplă să-i spui despre vreun coleg amuzant de la locul de muncă, asteaptă-te la o criză de gelozie.. Din acel moment, el se va îngrijora foarte mult și se va compara cu persoana respectivă. Pentru a-l calma, ar trebui să vorbești cu el despre asta și să-i spui că nu trebuie să-și facă griji. Convinge-l că numai el contează în viața ta.

5. Puține experiențe

Bărbații sunt foarte stresați de faptul că dacă nu au o vastă experiență cu femeile, nu vor putea fi destul de atractivi. Lucrurile nu stau chiar așa, în realitate. Unele femei chiar preferă bărbații mai puțin experimentați, pentru a-i putea modela după bunul loc plac. Un bărbat macho va fi interesant pentru o scurtă perioadă de timp, nu pentru o relație lungă.

6. Părul

Părul de pe corp a reprezentat mereu un semn al masculinității. În ziua de astăzi, unele femei încep să prefere bărbații cu mai puțin păr. Totuși, ei au o mare problemă cu pierderea sa. Orice bărbat chel se simte, la început, stânjenit.

7. Dieta

Diata femeilor este un lucru des întâlnit, însă atunci când oamenii din jur aud că un bărbat ține o dietă, rămân puțin surprinși. Această surprindere nu este chiar justificată, deoarece oricine trebuie să aibă grijă de corpul său.

8. Relațiile

Există atât de multe articole pe care oamenii le-au scris în revistele femeilor despre salvarea relațiilor și despre cum să le mențină! Ascultarea unui bărbat care vorbește despre acest lucru ar putea fi puțin ciudată, totuși, ei se tem de asemenea lucruri. Vor să aibă o relație liniștită, fără drame. Deși mulți nu se maturizează până la vârsta de 30 de ani, de obicei își doresc să se simtă îndrăgostiți, doresc să aibă fluturi în stomac etc.

9. Exprimarea emoțiilor

Încă din copilărie, bărbaților li se spunea: „Nu plânge, ești bărbat” , iar acest lucru poate avea un impact major. Bărbații cred ca menținerea sentimentelor în interior și închiderea lor acolo este intotdeauna singura opțiune. Cu toate acestea, se spune că bărbații trăiesc emoții chiar mai puternice decât femeile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.