9 lucruri ciudate pe care le fac toți oamenii, dar le e RUȘINE să recunoască

Fiecare om e diferit și are obiceiurile și ciudățeniile lui. Însă există câteva pe care le facem cu toții, fie că ne place sau nu să recunoaștem. Niciunul dintre lucrurile de mai jos nu dovedește că ești ciudat. Sunt lucruri normale pe care le facem cu toții mai devreme sau mai târziu.

 

Iată o listă cu 9 lucruri pe care le fac toți oamenii, deși nu vor recunoaște niciodată:

#1 Măncăm în pat

1-7-600x415-1636344

Deși părinții ne-au învățat toată copilăria că nu e frumos să mâncăm în pat și să dormim apoi pe resturi, foarte mulți oameni fac în continuare asta. E mai comod, nu?

#2 Nu spunem frizerului ce credem cu adevărat

2-9-582x600-9430454

FOLLOW ME

3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice  1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres.
2. primele simptome care apar sunt:  roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces.
3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea  factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată.  Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene.  Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților.  Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns.  🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort
🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii
🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni
🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor
🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece
3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice 1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres. 2. primele simptome care apar sunt: roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces. 3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată. Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene. Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților. Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns. 🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort 🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii 🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni 🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor 🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece

Se întâmplă de foarte multe ori să nu fim mulțumiți de rezultatul final, dar să nu spunem nimic persoanei care s-a ocupat de noi pentru că nu vrem să-i rănim sentimentele. Și așa ajungem să plecăm din salon mai nemulțumiți decât eram când am intrat.

#3 Ne mirosim hainele ca să vedem dacă sunt murdare sau mai pot fi purtate

3-10-600x423-3176870

Toată lumea face asta! Așa că nu e nevoie să pretinzi că nu e și cazul tău. Fie că e vorba de un pulovăr, un tircou sau o șosetă oricine a mirosit cândva hainele înainte să le poarte din nou.

#4 Cumpărăm lucruri doar pentru că le găsim la reduceri

4-9-600x600-8152583

Uneori ne lăsăm așa duși de val că ajungem să cumpărăm o mulțime lucruri de care nu aveam nevoie, dar care aveau un preț convenabil, așa că nu le-am putut rezista. Și sfârșim prin a cheltui mult mai mulți bani decât aveam în plan… Dar, hei, acum ai un frigider plin de lucruri de care nu ai nevoie și care expiră în 3 zile.

#5 Ne urmărim foștii sau fostele pe rețelele sociale

5-9-600x450-7504717

 

Nu o facem pentru că ne e dor de ei, ci pentru că vrem să ne asigurăm că viața lor e groaznică acum că noi nu mai suntem în peisaj.

#6 Stăm îmbrăcați urât, nepieptănați și nespălați dacă nu trebuie să ieșim din casă

6-9-600x600-2298170

Deși nu e neapărat o atitudine care ne ajută să avem o zi mai bună, ne e așa lene să ne aranjăm încât rămânem în pijamale și nu facem nimic toată ziua atunci când timpul ne permite.

#7 Nu ne ducem la baie ca să nu deranjăm animăluțele

7-9-521x600-9395491

Ce inimă să ai să trezești așa o minunăție doar ca să mergi tu la baie???

#8 Facem atâta mizerie încât nu mai știm de unde să ne apucăm să strângem și situația se agravează pe zi ce trece

8-7-450x600-2938063

Orice zi care trece scade șansele să te apuci de strâns mizeria…

#9 Mergem la baie în grup doar ca să vorbim

E ceva ce fac mai de grabă fetele. Nu merg la baie împreună pentru că li s-au sincronizat veziciile, ci pentru că vor să bârfească.

0 comentarii pe “9 lucruri ciudate pe care le fac toți oamenii, dar le e RUȘINE să recunoască

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.