9 lucruri pe care FEMEILE și le doresc de la BĂRBAȚI

Spre deosebire de prietenele ei amazoane, femeia alfa modernă este suficient de sigură pe ea pentru a recunoaște că are nevoie de un bărbat în viața ei. Dacă vreun bărbat vrea să construiască o relație echilibrată, de lungă durată, cu ea, trebuie să știe că femeia alfa are nevoie de câteva lucruri, precum:

9. Un stil de viață dinamic

O femeie alfa țintește mereu mai sus. Nu poate să stea liniștită și să aștepte partenerul să-I ajungă din urmă stilul de viață intens și dinamic. Este important să vă mișcați cu aceeași viteză ca să aveți o relație sănătoasă.

8. Independență

Femeia alfa caută un bărbat absolut independent, atât din punct de vedere financiar cât și psihologic. El trebuie să aibă un ego sănătos și propriile păreri hobby-uri și prieteni. Ea caută un partener egal, cineva cu care să meargă alături, nu să fie în spatele sau în fața lui.

7. Pozitivitate

FOLLOW ME

Succesul este crezul unei femei puternice, iar ea știe că atitudinea corectă reprezintă jumătate din succes. Încearcă să-i înveselească pe toți cei care sunt în jurul ei și își dorește același lucru în schimb. Așa că lasă sâcâiala deoparte, încurajeaz-o să-și atingă obiectivele și sărbătorește alături de ea când reușește.

6. Libertate

Femeile puternice au o apreciere profundă pentru libertatea lor și pentru băieții care respectă acest lucru. Ele nu permit să fie limitate în vreun fel și nu vor lăsa pe nimeni să le facă acest lucru.

5. Critici constructive

Dacă o femeie puternică este pe punctul de a face o greșeală, partenerul ei îi va spune acest lucru. Pentru că de asta are nevoie. Bărbatul ar trebui să facă asta cu tact, fără să fie un ticălos.

4. Provocare

Femeile alfa își doresc să fie provocate. Ele vor să concureze cu partenerul lor pe plan intelectual, fizic și emoțional. În fiecare zi. În caz contrar, se vor plictisi în curând și vor deveni indiferente. Partenerul lor ar trebui să fie un luptător care este suficient de încrezător în propriile sale abilități pentru a fi grațios când câștigă și la fel de grațios când pierde.

3. Simțul umorului

Este destul de greu și stresant să fii mereu în acțiune, iar în aceste momente partenerul femeii alfa ar trebui să știe cum să o facă să zâmbească. Ar trebui să o tachineze în mod inteligent. O femeie puternică iubește sarcasmul și știe că bărbatul ei e încrezător și nu se teme că-i rănește sentimentele dacă îl tachinează înapoi.

2. Afecțiune

Femeile alfa sunt și ele tot oameni. Și, mai important, sunt femei. Independente și ambițioase, dar femei. Ele îșidoresc să fie iubite și fericite. Le plac giugiulelile și apreciază atunci când partenerul își arată afecțiunea.

1. Încredere

Ca orice altă fată, femeia alfa are temeri, speranțe și vise și vrea să fie cu un bărbat căruia îi poate vorbi despre toate aceste lucruri, fără să îi pese că își arată vulnerabilitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.