9 lucruri pe care le fac femeile înainte de o PARTIDĂ fierbinte de dragoste! Nu le-ar recunoaște niciodată în fața ta!

Sexul este un subiect sensibil, iar oamenii (femeile, mai ales), au anumite ritualuri sau obiceiuri care au devenit foarte importante pentru ei. Femeile vor ca totul să fie perfect, până în cele mai mici detalii. In păcate, acest lucru face ca sexul spontan să fie ceva de domeniul trecutului. Iată ce fac femeile înainte de experiența sexuală și nu ar recunoaște niciodată:

1. Cumpără lenjerie intimă

Orice scuză e bună pentru a face cumpărături. Deși femeile mint spunând că au lenjeria aceea frumoasă de ceva vreme, ele probabil tocmai i-au rupt eticheta. Indiferent câte lucruri au în dulap, vor vrea mereu să își cumpere ceva frumos pentru partener.

2. Plănuiesc cum va decurge sexul

Da, știm că asta sună puțin nebunesc, dar lasă-ne să explicăm: poate că există anumite poziții pe care vrem să le încercăm sau anumite cuvinte pe care vrem să le spune sau poate că suntem pur și simplu obsedate de control și nu știm cum să ne relaxăm.

3. Vorbesc cu fetele despre asta

FOLLOW ME

Tuturor le plac bârfele și ce poate fi mai frumos decât să te întâlnești cu fetele și să vorbiți despre experiențele sexuale? Femeilor le place să se adune și să discute despre toate lucrurile interesante din viață.

4. Își țin un discurs de încurajare

Ca și în cazul unui joc de fotbal, femeile au nevoie de discuții de încurajare, iar oglinda e de mare ajutor. Acest gen de lucruri le oferă încrederea de care au nevoie și e ca și cum cineva se-ar spune că arată bine.

5. Mănâncă alimente sănătoase
Știai că mâncarea îți poate altera lichidele diin corp? înainte de sex ar fi bine să mănânci ananas, citrice și alte alimente care miros frumos. De asemenea, ar trebui să bei ceai de iasomie.

6. Fac un duș

Cu siguranță că femeilor le place să fie curate, așa că e logic să facă duș înainte de o partidă de sex.

7. Se gândesc mult la alegerile lor de viață

Femeile se gândesc mult la ce va urma și dacă ar trebui să meargă mai departe, iar uneori sunt gata să pună mâna pe telefon și să anuleze planurile.

8. Schimbă așternuturile
Chiar dacă a pus așternuturi noi de dimineață, femeile sunt obsedate să își schimbe așternuturile dacă întâlnirea fierbinte are loc la ele acasă.

9. Se epilează peste tot

Chiar dacă se îngrijesc destul de bine tot se panichează puțin înainte de a ajunge în pat cu cineva. Soluția este să se epileze din nou, peste tot, chiar dacă tăieturile și vânătăile nu arată prea frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.