9 rețete de înghețată delicioase pe care le poți face la blender


Blenderul s-ar putea să fie cel mai folosit aparat în bucătăria mea. De la smoothie-uri la creme, mă ajută să fac minuni în timp record. Ba chiar și înghețată. Mi-am dat seama că în 60 de secunde pot să fac un deliciu frozen mai sănătos și mai bun ca cel din supermarket.

Nu mă credeți? Vă invit să încercați și voi (măcar) una din aceste reșete – nu o să vă pară rău, promit:

1. Înghețată cu unt de arahide și ciocolată neagră

Pentru 3-4 porții, aveți nevoie de iaurt grecesc, banane, pudră de cacao, sirop de arțar și unt de arahide. Sună bine? Aici aveți cantitățile și modul de preparare.


2. Cea mai sănătoasă înghețată

V-am făcut curioase, nu? Ei bine, acest desert estival se prepară din pudră de matcha (ceai verde), fistic, banane, lapte de cocos, suc de lămâie, sirop de arțar și nuci caju. Mai multe instrucțiuni găsești aici . 

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

3. Înghețată de cireșe

Ți-e dor de gustul copilăriei? Încearcă această înghețată pe bază de cireșe, iaurt grecesc, miere și esență de vanilie.

ice-cream-50402_1280-1024x768-6267927

4. Înghețată din cocos

Cremoasă și ușoară, această înghețată se face din lapte de cocos, fulgi de cocos, vanilie, banane și sirop de arțar. Vezi cantitățile și valorile nutritive aici.

5. Înghețată cu mentă și fulgi de ciocolată

Clasică și răcoritoare! Dă un gust deosebit înghețatei cu mentă adăugând… avocado! Restul ingredientelor și modul de preparare le găsiți aici. 

6. Înghețată exotică

Când auzi cuvântul „exotic”, la ce te gândești? Probabil mango. Acestă înghețată include fructul dulce, esența de vanilie și iaurtul grecesc. Doar 3 ingrediente!

7. Înghețată cu piersici

Dă o pată de culoare bolului de înghețată cu această aromă de vară. Combină crema de cocos și mierea cu piersicile și esența de vanilie.

8. Înghețată de căpșuni vegană

Înlocuiește iaurtul cu lapte de cocos și adaugă sirop de arțar + căpșuni pentru o înghețată light, perfectă dacă ești la dietă. Aici ai toate cantitățile. 

9. Înghețată de caramel

Adori ciocolata cu sare de mare? Atunci vei iubi acest desert! Ai nevoie de iaurt grecesc, cuburi de lapte înghețat, banane, smochine, sare de mare și sirop de arțar pentru preparare.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.