9 rețete de înghețată delicioase pe care le poți face la blender

Blenderul s-ar putea să fie cel mai folosit aparat în bucătăria mea. De la smoothie-uri la creme, mă ajută să fac minuni în timp record. Ba chiar și înghețată. Mi-am dat seama că în 60 de secunde pot să fac un deliciu frozen mai sănătos și mai bun ca cel din supermarket.

Nu mă credeți? Vă invit să încercați și voi (măcar) una din aceste reșete – nu o să vă pară rău, promit:

1. Înghețată cu unt de arahide și ciocolată neagră

Pentru 3-4 porții, aveți nevoie de iaurt grecesc, banane, pudră de cacao, sirop de arțar și unt de arahide. Sună bine? Aici aveți cantitățile și modul de preparare.

2. Cea mai sănătoasă înghețată

V-am făcut curioase, nu? Ei bine, acest desert estival se prepară din pudră de matcha (ceai verde), fistic, banane, lapte de cocos, suc de lămâie, sirop de arțar și nuci caju. Mai multe instrucțiuni găsești aici . 

3. Înghețată de cireșe

Ți-e dor de gustul copilăriei? Încearcă această înghețată pe bază de cireșe, iaurt grecesc, miere și esență de vanilie.

ice-cream-50402_1280-1024x768-6267927

4. Înghețată din cocos

Cremoasă și ușoară, această înghețată se face din lapte de cocos, fulgi de cocos, vanilie, banane și sirop de arțar. Vezi cantitățile și valorile nutritive aici.

5. Înghețată cu mentă și fulgi de ciocolată

Clasică și răcoritoare! Dă un gust deosebit înghețatei cu mentă adăugând… avocado! Restul ingredientelor și modul de preparare le găsiți aici. 

6. Înghețată exotică

Când auzi cuvântul „exotic”, la ce te gândești? Probabil mango. Acestă înghețată include fructul dulce, esența de vanilie și iaurtul grecesc. Doar 3 ingrediente!

7. Înghețată cu piersici

Dă o pată de culoare bolului de înghețată cu această aromă de vară. Combină crema de cocos și mierea cu piersicile și esența de vanilie.

8. Înghețată de căpșuni vegană

Înlocuiește iaurtul cu lapte de cocos și adaugă sirop de arțar + căpșuni pentru o înghețată light, perfectă dacă ești la dietă. Aici ai toate cantitățile. 

9. Înghețată de caramel

Adori ciocolata cu sare de mare? Atunci vei iubi acest desert! Ai nevoie de iaurt grecesc, cuburi de lapte înghețat, banane, smochine, sare de mare și sirop de arțar pentru preparare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.