9 secrete pe care BĂRBAȚII nu le vor recunoaște niciodată

Ce știm despre bărbați? Se pricep la tehnologie. Iubesc fotbalul și pescuitul. Unii au barbă mare. Și… poate cam atât. Iată câteva aspecte despre ei – probabil că ei ar fi preferat să rămână însă secrete:

1. Au nevoie de momente de inactivitate

Asta e ceva neașteptat, dar ei nu vor să ia mereu decizii și să își asume responsabilitatea pentru ele. Uneori, ei vor doar să aibă timp să stea alături de persoana iubită sau să se bucure de niște momente în care nu fac, pur și simplu, nimic.

2. Bărbații nu observă lucrurile mărunte

Bărbații gândesc la nivel înalt. Nu le mai atrage atenția la toate lucrurile mărunte. Poate că ar fi bine să le urmezi exemplul, ca să te poți bucura de o situație în ansamblu.

3. Se gândesc la lucruri fără sens pentru a-și descărca mintea

FOLLOW ME

Poți să crezi că bărbații nu se gândesc în fiecare minut la întâlniri, la împrumuturile de la bancă sau cum să salveze lumea de încălzirea globală? De fapt, ei se gândesc uneori la tot felul de prostii.

4. Și ei se tem

Bărbații sunt victimele imaginii de erou pe care le-o impune societatea. E destul de greu să trăiești cu asta, deoarece și lor le e frică de necunoscut și se îndoiesc de corectitudinea deciziilor lor, la fel ca și femeile.

5. Analizează fiecare fată care trece pe lângă ei

Bărbații se vor uita mereu cu o privire admirativă pe fetele frumoase. Omenirea își datorează existența abilității masculilor de a evalua înfățișarea femeilor, alegând-o pe cea mai potrivită ca să devină mama copiilor săi. Acest lucru e în firea lor și acest lucru nu o să se schimbe.

6. Prețuiesc sprijinul

Bărbații au nevoie de sprijin moral în aceeași măsură în care au și femeile. Fiecare om are nevoie de sprijin, deoarece ritmul rapid al vieții moderne și stresul emoțional nu fac diferența între sexe.

7. Bărbații riscă să fie respinși mult mai mult decât femeile

Când vine vorba de întâlniri, femeile au de-a face cu mult mai puțină respingere decât bărbații. Dacă nu vor să iasă cu cineva, un alt bărbat își va încerca norocul. Ele se pot întâlni cu o mulțime de bărbați, fără să riște să fie respinse direct. Bărbaații trebuie să fie, de cele mai multe ori, cei care fac primul pas, iar de fiecare dată când fac o mișcare, există o șansă să fie respinși.

8. Societatea pune o presiune enormă pe bărbați să se poarte bine cu femeile

Fie că recunoști sau nu, bărbații trebuie să știe să se poarte cu femeile mai mult decât invers. Ei sunt făcuți să creadă că nu sunt bărbați adevărați dacă nu pot să atragă o femeie.

9. Bărbații sunt încurajați să fie independenți și să nu ceară ajutor

Atunci când o femeie cere ajutor pentru ceva, de obicei nu se teme că va fi judecată. Totuși, mulți bărbați sunt crescuți cu ideea că trebuie să fie independenți și puternici.

0 comentarii pe “9 secrete pe care BĂRBAȚII nu le vor recunoaște niciodată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.