9 SECRETE pe care le DEZVĂLUIE despre tine PICIOARELE

Nu e pentru nimeni un secret că îți poți citi viața în palmă. Ei bine, și despre picioare se poate spune că dezvăluie multe lucruri despre tine. Picioarele pot indica ce probleme de sănătate ai, pot vorbi despre personalitatea ta sau despre destin. Picioarele arată o relație între diverse aspecte ale corpului uman, începând de la sistemul digestiv până la statusul relației. Doar privindu-ți picioarele se poate determina dacă vrei aventuri sau armonie.

Picioarele tale pot spune mult mai multe despre tine decât crezi:

 

1. Piciorul egiptean

Oamenii ale căror degete formează o linie dreaptă sunt mai secretoși, singuratici și predispuși la schimbări de dispoziție.
2. Piciorul roman

Acesta e cel mai răspândit. Oamenii cu astfel de picioare sunt în general sociabili și prietenoși.
3. Piciorul de țăran

FOLLOW ME

Cei ale căror degete sunt de lungimi egale sunt calmi, rezonabili și practici. Își țin promsiunile și te poți baza pe ei.
4. Piciorul grec

Aici, al doilea deget e mai lung decât celelalte. Cei cu astfel de picioare sunt de obicei emotivi și artistici, înclinați spre a fi lideri.
5. Un deget mic imobil

Dacă îți poți mișca degetul mic numai cu mâna, atunci ești probabil calm, rațional și duci o viață predictibilă. Oamenii cu astfel de picioare sunt conservatori obsedați de muncă, reci.
6. Un deget mic mobil

Oamenii care au degtelemici mobile sunt exact opusulcelor de dinainte. Sunt indolenți, aventuroși, mereuîncăutare de schimare. Adesea nu pot rămânecalmi. E mereuușorsă-iînveseleștidacă le propuiniștelucrurinebunești.
7. Un deget mic foarte scurt

Proprietarii degetelor mici izolate preferă de obicei să sfideze opinia publică și să facă totul în modul propriu.

 

8. Al treilea deget întors în afară

Oamenii cu degeteleașapreferăsăplanuiascătotulînavans cu grijă. Sunt foarteorganizațiși au totul sub control înoricesituație.
9. Un gol între al doilea și al treilea deget

Oamenii cu astfel de picioare pot separa perfect logica de sentimente. Sunt diplomați, analiștisauafaceriștiexcelenți.

sursa: brightside.me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.