9 SECRETE pentru a realiza un MACHIAJ NATURAL

Ar trebui să mă dau și cu fard de ochi? Ce ruj ar trebui sa folosesc: roz, roșu sau nude clasic? Machiajul strident nu este potrivit pentru birou, dar este suficient să aplic numai rimel?

Acestea sunt întrebările pe care și le pune orice femeie înainte de a pleca din casă. Niciodată nu ești sigură ce machiaj ar trebui să alegi. Cea mai simplă cale de a rezolva această problemă este să optezi pentru un machiaj natural de zi care se poate transforma rapid într-unul de seară.

Iată cum să obţii un machiaj cu un aspect perfect natural:

Nuanța perfectă a pielii

1-machiaj

Aplică fond de ten, pudră și anticearcăn. Ține minte să un aplici un fond de ten în nuanța pielii tale, în niciun caz unul care să te facă să arăți palidă. De asemenea, ai grijă să folosești un anticearcăn care nu e cu mai mult decât o nuanță mai deschis decât fondul de ten.

Sprâncene groase

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

sprancene

Completează-le cu fard de pleoape, creion de ochi sau mascara. Nu uita că sprâncenele ar trebui să fie în același ton cu părul.

Concentrează-te pe ochi

2-machiaj

Accentuează-ți ochii folosind creion sau fard de pleoape maro, îmbinând liniile cu o pensulă. Folosește o mascara maro sau neagră.

Fard de obraz delicat

3-machaj

Cele roz-bej arată cel mai natural. Aplică-le pe zonele care ies în evidență atunci când zâmbești.

Buze strălucitoare

4-buze

Alege nuanțe calde de ruj sau luciu și aplică-l cu degetele pentru a părea mai natural.

Machiajul perfecte pentru brunete

5-machiaj

Pentru un machiaj natural, fetele cu păr întunecat pot folosi un creion de ochi negru și un ruj de nuanța cireșei semi-transparent.

Machiaj natural pentru blonde

7-machiaj

Folosește nuanțe subtile de roz sau piersică. Pentru buze, alege un ruj roz strălucitor.

Machiaj natural pentru roșcate

8-machiaj

Alege nuanțele de auriu sau pastel și cele calde pentru ruj și fard.

Machiajul nude perfect

9-machiaj

Regula de aur a machiajului e să îți evidențiezi ori buzele ori ochii. Cu machiajul natural, îți poți evidenția și buzele și ochii și să arăți grozav.

sursa: brightside.me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.