9 SECRETE pentru a realiza un MACHIAJ NATURAL

Ar trebui să mă dau și cu fard de ochi? Ce ruj ar trebui sa folosesc: roz, roșu sau nude clasic? Machiajul strident nu este potrivit pentru birou, dar este suficient să aplic numai rimel?

Acestea sunt întrebările pe care și le pune orice femeie înainte de a pleca din casă. Niciodată nu ești sigură ce machiaj ar trebui să alegi. Cea mai simplă cale de a rezolva această problemă este să optezi pentru un machiaj natural de zi care se poate transforma rapid într-unul de seară.

Iată cum să obţii un machiaj cu un aspect perfect natural:

Nuanța perfectă a pielii

1-machiaj

Aplică fond de ten, pudră și anticearcăn. Ține minte să un aplici un fond de ten în nuanța pielii tale, în niciun caz unul care să te facă să arăți palidă. De asemenea, ai grijă să folosești un anticearcăn care nu e cu mai mult decât o nuanță mai deschis decât fondul de ten.

Sprâncene groase

sprancene

Completează-le cu fard de pleoape, creion de ochi sau mascara. Nu uita că sprâncenele ar trebui să fie în același ton cu părul.

Concentrează-te pe ochi

2-machiaj

Accentuează-ți ochii folosind creion sau fard de pleoape maro, îmbinând liniile cu o pensulă. Folosește o mascara maro sau neagră.

Fard de obraz delicat

3-machaj

Cele roz-bej arată cel mai natural. Aplică-le pe zonele care ies în evidență atunci când zâmbești.

Buze strălucitoare

4-buze

Alege nuanțe calde de ruj sau luciu și aplică-l cu degetele pentru a părea mai natural.

Machiajul perfecte pentru brunete

5-machiaj

Pentru un machiaj natural, fetele cu păr întunecat pot folosi un creion de ochi negru și un ruj de nuanța cireșei semi-transparent.

Machiaj natural pentru blonde

7-machiaj

Folosește nuanțe subtile de roz sau piersică. Pentru buze, alege un ruj roz strălucitor.

Machiaj natural pentru roșcate

8-machiaj

Alege nuanțele de auriu sau pastel și cele calde pentru ruj și fard.

Machiajul nude perfect

9-machiaj

Regula de aur a machiajului e să îți evidențiezi ori buzele ori ochii. Cu machiajul natural, îți poți evidenția și buzele și ochii și să arăți grozav.

sursa: brightside.me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.