9 ȘIRETLICURI practice care îți vor face viața puțin mai UȘOARĂ

Spălatul rufelor, curățenia, pregătirea cinei, udatul florilor, toate par sarcini banale dar în realitate îți ocupă destul de mult timp, pe care ai putea să îl petreci făcând o activitate care îți place. În total, pierzi cu treburile casnice mai mult de un an din viața ta. Pentru a rezolva problemele de zi cu zi, într-un mod ușor și rapid, poți folosi sfaturi care facilitează îndeplinirea sarcinilor de zi cu zi.

Am adunat mai multe astfel de secrete cu care să trăiești mai ușor și mai convenabil. Toate sunt surprinzător de simple, dar foarte eficiente.

1. Introdu șuruburile într-o bucată de carton

Dacă dezasamblezi un dispozitiv și îți este frică să pierzi șuruburile, pur și simplu fixează-le în carton și scrie lângă ceea ce sunt. Deci toate detaliile vor fi la locul lor și nimic nu se va pierde.

2. Deschide vinul cu o cheie de mașină

FOLLOW ME

Dacă nu ai un tirbușon la îndemână, dar ai nevoie de unul, folosește cheia de la mașină. Cheia va face o treabă bună.

3. Folosește degetul ca antenă

Dacă ai nevoie să deschizi sau să închizi ușile mașinii de la o distanță lungă, pune un deget la marginea cheii, așa cum se exemplifică în fotografie. Corpul tău va acționa ca o antenă și va mări distanța până la care poate fi transmis semnalul.

4. Cară toate pungile deodată


Pune un suport mare în portbagaj. Data viitoare când te vei întoarce de la magazin nu trebuie să iei bagajele pe rând, ci trebuie să le pui pe toate pe același suport.

5. Taie ceapa sub hotă

Pornește hota la putere maximă și taie ceapa chiar sub ea. Deci nu trebuie să plângi la fiecare tăietură.

6. Verifică dacă înghețata a fost stocată corect

Înainte de a cumpăra înghețata, apasă pe capacul recipientului. În cazul în care se îndoaie – înghețata este dezghețată, ceea ce înseamnă că și-a pierdut gustul. Dacă capacul este ținut ferm ia-l fără să eziți!

7. Curăță mufa de încărcare

O cantitate incredibilă de praf se poate acumula în mufa de încărcare. Curăț-o cu o scobitoare și telefonul se va încărca mai repede.

8. Atașează o agrafă de hârtie pe marginea scotchului

Desigur, metoda de îndoire a marginii benzii funcționează bine, dar atunci trebuie să tai o bucată din bandă de fiecare dată înainte de a-l folosi. Agrafa rezolvă această problemă.

9. Deodorant și pudră de talc pentru a opri transpirația și iritațiile

Dacă obișnuiești să transpiri sub sâni și ai un disconfort, folosește cu încredere deodorant sau pudră de talc și vei scăpa de probleme. Pudra de talc este perfectă și în cazul iritaților de după epilare. Aplică puțină pudră de talc și tamponează zona cu probleme.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.