12 trucuri de FRUMUSEȚE foarte simple

Orice fată vrea să arate bine până în cele mai mici detalii oriunde, oricând. Din păcate, fiind foarte ocupate, aproape că nu avem niciodată timp pentru noi.

Iată câteva trucuri de frumusețe care îți vor ușura viață și te vor ajuta să economisești timp, energie și bani. Pregătește-te să-i impresionezi pe toți!

1. Uleiurile esențiale de scorțișoară și mentă sunt foarte eficiente în a-ți face buzele să pară mai mari și mai luminoase. Dacă nu ești alergică, doar adaugă câteva picături în balsamul de buze sau în gloss.

2. Uleiurile de cocos și de măsline sunt bune pentru a înlătura machiajul rezistent la apă, fără a fi nevoie să folosești un produs demachiant.

3. Pentru o piele strălucitoare, amestecă o lingură de bicarbonate de sodiu cu gelul pentru față sau cu laptele de curățare. Aplică pe față, masând ușor pentru câteva secunde și apoi îndepărtează cu apă călduță. Repetă procedura de 2-3 ori pe săptămână.

4. Când mascara ta favorită începe să se usuce, o poți readuce la viață adăugând câteva picături de ser fiziologic în tub sau punând-ul într-un bol cu apă caldă pentru 5 minute.

FOLLOW ME

5. Dacă oja ta favorită nu se mai deschide, a devenit prea groasă sau dificil de aplicat, încearcă să o repari cu apă caldă. Pune sticluța în apă foarte fierbinte pentru câteva minute, apoi scoate-o și aplic-o pe unghii cât e caldă încă.

6. Îndoaie-ți părul și taie toate șuvițele care ies din rând. Aceasta e o modalitate grozavă de a scăpa de vârfurile despicate acasă, fără a mai trebui să mergi la salon.

7. Fixativul e grozav pentru a-ți îmblânzi sprâncenele și pentru a le face să stea la locul lor. Pune puțin fixativ pe o perie veche de mascara și aplică-l pe sprâncene.

8. O cremă de îngrijire a pielii clasică aplicată pe vârfurile părului înainte de culcare îți va face părul mai moale și mai strălucitor.

9. Pentru a evita bătăturile atunci când porți pantofi noi, aplică niște deodorant transparent pe picioare sau folosește o pudră sfărâmicioasă.

10. Freacă-te ușor cu niște vaselină în toate locurile unde vrei să aplici parfum, pentru ca mirosul să reziste mai mult.

11. Ia două elastice și fă-ți două cozi, una deasupra celeilalte. Acest truc simplu îți va face părul să pară mai gros și mai lung.

12. Când îți faci unghiile, folosește vaselină sau lipici obișnuit de școală în jurul unghiilor. Oja în exces se va îndepărta mai ușor când se va usca.

0 comentarii pe “12 trucuri de FRUMUSEȚE foarte simple

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.