Horoscopul iubirii luna MAI 2019

Horoscopul iubirii MAI 2019:

 

Berbec

Posibilitatea întâlnirii unui partener este prezentă în această lună. Nu vei fi sigur la început, dar te vei îndrăgosti iremediabil.

Taur

Vrei să-i faci pe plac partenerului şi totul prinde viaţă. Timpul petrecut alături de el este preţios şi vrei să se uite cu mândrie la tine.

Gemeni

FOLLOW ME

Cupidon nu este departe, asa că pregăteşte-ţi armele de atac. Şarmul specific te va ajuta foarte mult.

Rac

Trăieşti o iubire cu peripeţii, viaţa ta de famiie este una foarte bună, dar asta nu înseamnă că eşti fericit. Pune-ţi ordine în gânduri!

Leu

Din cauza orgoliului poţi pierde o persoană de care te-ai îndrăgostit. Nu-ţi place insistenţa, dar vei avea parte de o lună cu multe surprize.

Fecioară

Eşti conştientă de faptul că ai neglijat viaţa de cuplu, aşa că vrei să te revanşezi. Dai totul ca să meargă strună.

Balanţă

Nu este timpul tău să-ţi faci o relaţie acum, însă gândeşti foarte mult pe tema unei relaţii. Aventurile nu îţi sunt potrivite.

Scorpion

Gelozia pune stăpânire pe tine. Te aprinzi din orice, însă nu este indicat să te superi până nu eşti sigur de ceva.

Săgetător

Acesta este momentul în care poţi face un pas mare în viaţă alături de partenerul tău. Vă luaţi o vacanţă şi scăpaţi de rutina de acasă pentru câteva zile.

Capricorn

Vrei să meargă totul bine, dar nu prea mişti un deget. Lucrurile nu se vor rezolva dacă nu-ţi dai interesul câtuşi de puţin.

Vărsător

Vei întâlni pe cineva care te va provoca din toate punctele de vedere. Este posibil să fie chiar jumătatea pe care o aşteptai de ceva timp.

Peşti

Deşi n-ai trecut pin experienţe plăcute în ultima perioadă, nu te fereşti de iubire. Îţi place să oferi afecţiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.