Horoscopul iubirii luna MAI 2019

Horoscopul iubirii MAI 2019:

 

Berbec

Posibilitatea întâlnirii unui partener este prezentă în această lună. Nu vei fi sigur la început, dar te vei îndrăgosti iremediabil.

Taur

Vrei să-i faci pe plac partenerului şi totul prinde viaţă. Timpul petrecut alături de el este preţios şi vrei să se uite cu mândrie la tine.

Gemeni

FOLLOW ME

3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice  1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres.
2. primele simptome care apar sunt:  roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces.
3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea  factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată.  Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene.  Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților.  Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns.  🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort
🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii
🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni
🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor
🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece
3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice 1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres. 2. primele simptome care apar sunt: roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces. 3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată. Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene. Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților. Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns. 🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort 🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii 🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni 🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor 🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece

Cupidon nu este departe, asa că pregăteşte-ţi armele de atac. Şarmul specific te va ajuta foarte mult.

Rac

Trăieşti o iubire cu peripeţii, viaţa ta de famiie este una foarte bună, dar asta nu înseamnă că eşti fericit. Pune-ţi ordine în gânduri!

Leu

Din cauza orgoliului poţi pierde o persoană de care te-ai îndrăgostit. Nu-ţi place insistenţa, dar vei avea parte de o lună cu multe surprize.

Fecioară

Eşti conştientă de faptul că ai neglijat viaţa de cuplu, aşa că vrei să te revanşezi. Dai totul ca să meargă strună.

Balanţă

Nu este timpul tău să-ţi faci o relaţie acum, însă gândeşti foarte mult pe tema unei relaţii. Aventurile nu îţi sunt potrivite.

Scorpion

Gelozia pune stăpânire pe tine. Te aprinzi din orice, însă nu este indicat să te superi până nu eşti sigur de ceva.

Săgetător

Acesta este momentul în care poţi face un pas mare în viaţă alături de partenerul tău. Vă luaţi o vacanţă şi scăpaţi de rutina de acasă pentru câteva zile.

Capricorn

Vrei să meargă totul bine, dar nu prea mişti un deget. Lucrurile nu se vor rezolva dacă nu-ţi dai interesul câtuşi de puţin.

Vărsător

Vei întâlni pe cineva care te va provoca din toate punctele de vedere. Este posibil să fie chiar jumătatea pe care o aşteptai de ceva timp.

Peşti

Deşi n-ai trecut pin experienţe plăcute în ultima perioadă, nu te fereşti de iubire. Îţi place să oferi afecţiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.