Cum să faci cumpărături astfel încât să-ți mai rămână și bani în portofel. Următoarele 7 exemple îți vor răsounde la întrebarea: ”Pe ce am cheltuit toți banii?”
1. Apa de gură.
Comparați prețul unei sticle mai mici cu prețul unei sticle de două ori mai mare. Pentru câțiva lei în plus merită să cumpărați sticla cea mare pentru că dacă alegeți 2 mici o să vă coste cu câțiva lei în plus față de sticla cea mare.
2. Băuturile energizante
O doză de energizant costă cam cât 2 litri de lapte. Este cel mai bine promovat produs de la raft și îți va crea senzația că ai nevoie de această băutură. Te va ademeni cu tot felul de promoții, însă nu uita pentru ce ai ieșit la cumpărături.
3. Pop-corn
Este unul dintre cele mai bine vândute produse din magazine. Este normal ca la cinema să fie încasări uriașe cu acest produs, însă pentru acasă ar fi bine să nu cumpărăm în cantități atât de mari. Porpcornul făcut acasă este mult mai sănătos și… mai ieftin!
FOLLOW ME
4. Cafeaua solubilă
Prețul este destul de piperat, iar ingrediente sunt ascunse. Asta ne duce cu gândul că nu tot ceea ce se folosește în compoziția acestui produs este și de calitate.
5. Hârtia igienică
Îți ia ochii cu mai multe straturi, cu diferite arome și cu prețul piperat. Pe vremuri măsura în jur de 52 de m, iar acum abia mai găsești 23-25 m. Ai grijă la câți metri scrie pe pungă pentru a nu plăti o sumă mare pentru mai puțini metri, in comparatie cu o sumă mai mica pe mai multi metri dar care nu are miros de piersică.
6. Apa îmbuteliată
Este de 300 de ori mai scumpă decât apa de la robinet, deși s-a demostrat de foarte multe ori că sunt cam aceleași.
7. Produsele pentru siluetă
Batoanele dietetice, proteice sau de slăbit îți ”oferă„ garanția că vei avea un corp de senzație. Dar trebuie să recunoaștem că fără sport și o dietă echilibrată, batoanele acestea nu înseamnă nimic.