Cum să faci cumpărături astfel încât să-ți mai rămână și bani în portofel

Cum să faci cumpărături astfel încât să-ți mai rămână și bani în portofel. Următoarele 7 exemple îți vor răsounde la întrebarea: ”Pe ce am cheltuit toți banii?”

1. Apa de gură.

Comparați prețul unei sticle mai mici cu prețul unei sticle de două ori mai mare. Pentru câțiva lei în plus merită să cumpărați sticla cea mare pentru că dacă alegeți 2 mici o să vă coste cu câțiva lei în plus față de sticla cea mare.

2. Băuturile energizante

O doză de energizant costă cam cât 2 litri de lapte. Este cel mai bine promovat produs de la raft și îți va crea senzația că ai nevoie de această băutură. Te va ademeni cu tot felul de promoții, însă nu uita pentru ce ai ieșit la cumpărături.

3. Pop-corn

Este unul dintre cele mai bine vândute produse din magazine. Este normal ca la cinema să fie încasări uriașe cu acest produs, însă pentru acasă ar fi bine să nu cumpărăm în cantități atât de mari. Porpcornul făcut acasă este mult mai sănătos și… mai ieftin!

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

4. Cafeaua solubilă

Prețul este destul de piperat, iar ingrediente sunt ascunse. Asta ne duce cu gândul că nu tot ceea ce se folosește în compoziția acestui produs este și de calitate.

5. Hârtia igienică

Îți ia ochii cu mai multe straturi, cu diferite arome și cu prețul piperat. Pe vremuri măsura în jur de 52 de m, iar acum abia mai găsești 23-25 m. Ai grijă la câți metri scrie pe pungă pentru a nu plăti o sumă mare pentru mai puțini metri, in comparatie cu o sumă mai mica pe mai multi metri dar care nu are miros de piersică.

6. Apa îmbuteliată

Este de 300 de ori mai scumpă decât apa de la robinet, deși s-a demostrat de foarte multe ori că sunt cam aceleași.

7. Produsele pentru siluetă

Batoanele dietetice, proteice sau de slăbit îți ”oferă„ garanția că vei avea un corp de senzație. Dar trebuie să recunoaștem că fără sport și o dietă echilibrată, batoanele acestea nu înseamnă nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.