A scăpat de COȘURI cu ajutorul unor produse NATURALE într-o LUNĂ și acum sfaturile ei ajută mii de oamenii din toată lumea

Curăţarea pielii – scopul pentru care mulți dintre noi suntem dispuşi să ne pretrecem timp ori bani, conştienţi fiind că erupția și tenul nesănătos ne pot afecta chiar şi starea de spirit. Medicamente și preparate cosmetice scumpe, proceduri dureroase ori diete stricte – toate aceste mijloace au fost folosite de mii de ori.

Majoritatea oamenilor întâmpină probleme cu tenul- acneea fiind cea mai frecventă afecțiune, aceasta afectând în primul rând adolescenții care suferă modificări hormonale.

Iată câteva curiotăţi despre acnee :

Acneea este o boală a pielii care implică glandele uleioase de la baza foliculilor de păr. Afectează 3 din 4 persoane cu vârste cuprinse între 11 şi 30 de ani. Nu este periculoasă, dar poate lăsa cicatrici ale pielii. Tratamentul depinde de cât de gravă și persistentă este. Factorii de risc includ genetica, ciclul menstrual, anxietatea și stresul, climatele calde și umede, folosirea machiajului pe bază de ulei.

Acneea poate fi ușoară, moderată sau severă. Tratamentul depinde de severitatea afecțiunii. Brianne Lopez, un model din Los Angeles, a reușit să facă față acestei probleme cu ajutorul unor produse obişnuite dintr-un magazin naturist. Fata s- a fotografiat înainte şi după tratament și a împărtășit sfaturile ei de înfrumuseţare. Postarea a devenit instantaneu virală, ceea ce nu este surprinzător: în opinia Briannei, starea pielii ei s-a îmbunătățit semnificativ în mai puțin de o lună.

A fost o perioadă dificilă și uneori m-am încuiat în camera mea, pentru că nu am vrut să văd pe nimeni, nici măcar pe părinții mei„, scrie Brianna. Fiind o perioadă care a marcat-o, Brianna a decis să împărtășească procesul prin care a reușit să rezolve această problemă.

FOLLOW ME

Primul pas în sistemul de îngrijire este curățarea. Brianna folosește ulei de jojoba pentru asta. Aplică-l si masează-ţi pielea, apoi îndepărtează cu o cârpă moale şi caldă sau șervețele cosmetice.

Apoi vine rândul de măştii, pe care Brianna o face cu miere naturală, scorțișoară și turmeric (aproximativ 1/2 linguriță de fiecare ingredient). Amestecul rezultat se pune pe față și se lasă aproximativ o oră.

Această mască este uneori înlocuită cu o mască de argilă sau o mască de sulf. Brianna foloseşte oricare dintre aceste măşti in zilele în care îşi aplică produse cosmetice.

Următoarea etapă este umidificarea. Pentru a face acest lucru, Brianna folosește un ser bazat pe măceşe și morcovi, la care adaugă câteva picături de ulei esențial de lavandă. Aplică apoi pe pielea umedă.

Înainte de culcare, Brianna aplică cu regularitate unt natural de shea. Această etapă este repetată zilnic, indiferent dacă au fost folosite sau nu produse cosmetice.

Stadiul final de îngrijire este consumul de turmeric, ciulin de lapte, ardei, cătină și frunze de copaci. Aici, Brianna recomandă cu fermitate consultarea unui medic și efectuarea unui consult privind alergenicitatea.

Toate mijloacele pe care le folosește Brianna diferă în compoziția lor naturală. Modelul susţine că imbunatatiri semnificative ale tenului au devenit vizibile după o săptămână de la folosirea produselor, dar a obţinut o pieleperfectă după aproximativ 2 luni. În plus față de produsele menționate mai sus, ea folosește de protecție solară zilnic și folosește periodic medicamente pentru a reduce semnele lăsate de acnee.

sursa: adme.ru

Pentru cazuri severe de acnee se recomandă consultarea medicului specialist!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.