Această plantă ține departe insectele și șoarecii care își fac drum spre casa ta (VIDEO)

Nu știu ce părere aveți voi, dragii mei, dar mie una nu îmi plac insectele care mișună pe lângă casă și încearcă din răsputeri să găsească o breșă pentru a se infiltra. Îmi este teamă de păianjeni și nu pot nici măcar să mă apropii de ei pentru a îi scoate din casă. Se pare că arahnofobia afectează între 3,5 și 6,1 populație, dar chiar dacă nu ai frică de insecte, tot nu poți afirma că ți-ai dori să le ai în preajma ta.

Din fericire, există o metodă simplă și de efect care să le țină pe micile vietăți la distanță, dar atenție, într-un mod cât se poate de natural! Nu trebuie să dai năvală la supermarket în căutarea capcanelor de șoareci, otrăvii, sau spray-urilor toxice. Folosește MENTA!

Menta este sigură pentru sănătatea noastră, nu este toxică, deci nici copiii nu trebuie să stea cu teamă că ar putea atinge sau ingera, din greșeală, vreo substanță toxică. Se găsește pretutindeni, nu este scumpă, naturală 100% și pune pe fugă rozătoarele și insectele care îi urăsc mirosul.

Ca primă măsură de siguranță, ai putea planta mentă în jurul casei, unde mai pui că miroase foarte frumos și răspândește un parfum îmbătător grădinii tale.

Cât despre interiorul casei tale, sunt câteva lucruri pe care le poți face cu mentă. O metodă este să umpli o șosetă cu mentă uscată și să o așezi în locurile în care știi că s-ar putea pătrunde.

A doua metodă este să faci un repelent natural, pe bază de mentă. Cum? Fierbi menta, exact ca atunci când îți faci ceai. Pui conținutul într-o sticlă cu pulverizator și gata, ai terminat! Simplu, ieftin și frumos mirositor.

FOLLOW ME

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.