Afirmații pozitive de spus în timpul Lunii noi în Balanță, pentru fiecare zodie

Afirmații pozitive de spus în timpul Lunii noi în Balanță, pentru fiecare zodie

Puterea lunii asupra psihicului nostru și asupra energiilor din univers este foarte mare. De aceea, în timpul creșterii sau descreșterii lunii, afirmațiile pozitive au o putere mai mare de manifestare.
Este suficient ca pe parcursul zilei de 6 octombrie, în timpul Lunii noi în Balanță, să repeți de câte trei ori afirmația potrivită pentru zodia ta, ori de câte ori îți aduci aminte. Cu cât mai des, cu atât mai bine, vei atrage energii pozitive. Nu te sfii să personalizezi această afirmație, adăugând ce lucruri sunt importante pentru tine și ce vrei să atragi.

 BERBEC

Pentru mine, dragostea este întotdeauna o ecuație echilibrată și egală. Întotdeauna primesc înapoi energia pe care o ofer celorlalți.

 TAUR

Echilibrul este cheia, iar bunăstarea mea internă este pe primul loc. Accept doar proiectele care mă împlinesc și nu mă epuizează.

 GEMENI

Ideile și viziunea mea creativă sunt foarte apreciate. Tot ceea ce am nevoie pentru a-mi împlini calea mă va găsi.

 RAC

Casa și sanctuarul meu sunt întotdeauna liniștite, banii curg spre mine, iar fundația mea este întemeiată.

 LEU

Iubirea mea este valoroasă și îi atrag pe cei care o văd, o apreciază și o reciprocă.

FOLLOW ME

 FECIOARĂ

Muncesc pentru a trăi, nu trăiesc pentru a munci. Lucrez la ceea ce îmi alimentează și energizează pasiunea, nu la ceea ce mă epuizează.

 BALANȚĂ

Sunt ancorată, stabilă și pașnică. Militez pentru ceea ce merit și părăsesc ceea ce nu mai este în concordanță cu sufletul meu.

 SCORPION

Atrag colegi, relații și acorduri sănătoase, echilibrate și utile. Abilitățile mele de lider sunt întotdeauna apreciate.

 SĂGETĂTOR

Ceea ce sau cine îmi este destinat mă va găsi întotdeauna. Visele mele se desfac întotdeauna pentru a fi cel mai înalt rezultat pentru mine.

 CAPRICORN

Banii curg fără efort și la nesfârșit spre mine. Sunt binecuvântat din belșug de cosmos.

 VĂRSĂTOR

Parteneriatele potrivite apar întotdeauna pentru mine. Colaborez doar cu cei care îmi apreciază flerul și punctul de vedere unic.

 PEȘTI

Totul se întâmplă cu un motiv și întotdeauna în beneficiul meu. Renunț la atașamentul față de rezultate și primesc ceea ce este pentru binele meu suprem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.