Ai al doile deget de la picior mare? Vezi ce spune asta despre tine

De mulți ani, interpretarea picioarelor se practică intensiv în China și India. Se crede că picioarele ne reflectă trupul și personalitatea. Orice problemă a picioarelor indică o problemă în altă parte. De exemplu, dacă bolta e căzută, ai o problemă la spate. Se crede, de asemnea, că trupul și mintea sunt legate foarte strâns între ele și că problemele fizice pot fi o consecință a personalității.

Picioarele arată o relație între diverse aspecte ale corpului uman, începând de la sistemul digestiv până la statusul relației. Doar privindu-ți picioarele se poate determina dacă vrei aventuri sau armonie.

Degetul mare

Oamenii care al căror deget mare e cel mai lung sunt deștepți, intelectuali și creativi și au soluții clare pentru toate problemele. Pe de altă parte, dacă degetul mare e cel mai mic, ai atenție distributivă și îți folosești stilul pentru a influența pe alții.

Al doilea deget

Oamenii cu al doilea deget mi lung tind să aibă calități de lider. Pot face pe șefii. Dacă degetul e mai mic, există o dorință pentru ordine și armonie.

FOLLOW ME

Al treilea deget

Dacă acesta e mai lung, persoana e inovativă. Încearcă să obțină succesul prin forța voinței și tind să uite de familie și distracție. Oamenilor cu al treilea deget mai scurt le place să-și trăiască viața din plin.

Al patrulea deget

Pentru oamenii cu acest deget mai lung, familia este pe primul loc, iar dacă acesta este curbat înseamnă că ai o relație nefericită cu cei dragi. Dacă e mai scurt, sunt probleme în alte relații decât cele familiale.

Degetul mic

Oamenii cu degetul mic mic tind să se poarte copilărește și să evite responsabilitățile. Sunt amuzanți și ghiduși. Cei care și-l pot mișca separate de al patrulea sunt cutezători și impulsive.

Mărimea degetelor a crescut

Dacă degetele au crescut până s-a format o linie clară, ești o persoană practică și organizată. Ești un bun angajat și un prieten iubitor.

Picioare late

Oamenii cu picioare late sunt mereu gata de orice. Se mențin ocupați și munca îi face fericiți. Își fact imp și pentru odihnă.

Picioare lungi și înguste

Acești oameni nu se deranjează să munceAască din greu dacă altcineva poate face treaba în locul lor. Vor să fie înconjurați de frumos și au simț estetic.

Boltele

Oameni cu bolte înalte sunt independenți și sunt uneori acuzați că sunt antisociali. Cei cu bolte joase sunt foarte sociabili și le place compania altora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.