Ai un copil în zodia Capricorn? Află ce trăsături de caracter are!

Ai un copil în zodia Capricorn Află ce trăsături de caracter are!

Prefăcându-te, îmbrăcându-te, jucându-te de-a v-ați ascunselea – niciuna dintre acestea nu este probabil să fie o prioritate pentru micul tău Capricorn. Ea este pur și simplu prea ambițioasă pentru a pierde timpul cu astfel de jocuri fără rost!

Copiii Capricorn au tendința de a fi practici și le place să fie recompensați pentru realizările lor. Copilul tău va fi dispus să muncească din greu pentru a obține rezultate și s-ar putea să știe de la o vârstă fragedă ce vrea să devină când va fi mare. Dacă totuși întârzie să se dezvolte sau să aleagă un anumit interes, nu vă faceți griji. Capricornii se îmbunătățesc odată cu vârsta.

Copiii Capricorn sunt planificatori. Ei tânjesc după succes și aprobare. Copilul tău va dori ca ceilalți să vadă cât de inteligent, muncitor și priceput este, așa că încearcă să îl lauzi des.

A-i da copilului Capricorn bani de buzunar și a-i crește cu fiecare zi de naștere este o modalitate bună de a-l învăța despre valoarea lucrurilor. Nu fiți surprins dacă îi pune pe toți în pușculița ei și îi folosește doar pentru un obiect ocazional, mult dorit.

Copilul tău Capricorn va fi un frate mai mare minunat pentru că are un simț natural al responsabilității. Încearcă totuși să nu-i dai prea multe la o vârstă fragedă, indiferent cât de bine pare să se descurce. Chiar și cei mai serioși copii au nevoie de timp pentru a se juca și a se relaxa!

De asemenea, încearcă să o înveți pe micul tău Capricorn importanța de a fi flexibil. Altfel, este prea ușor pentru ea să alunece într-un singur mod de a vedea și de a fi în lume.

FOLLOW ME

Citește și: De ce copiii născuți în luna decembrie vor avea o viață de succes. Opinia specialiștilor

Ce nu știai despre copiii născuți în luna Ianuarie. Au o atitudine extraordinară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.