Ce nu știai despre copiii născuți în luna Ianuarie. Au o atitudine extraordinară

Ce nu știai despre copiii născuți în luna Ianuarie. Au o atitudine extraordinară

Persoanele născute în ianuarie sunt mai mult decât „bebelușii anului nou” sau „bebelușii iernii”. Potrivit studiilor, aceștia nu numai că au șanse să fie profesioniști în domeniul sănătății, dar mulți dintre ei au și atitudini bune. Continuați să citiți pentru a descoperi ce îi face unici pe bebelușii născuți în prima lună a anului.

Au mai multe șanse să devină celebrități.

Dacă puștiul tău din ianuarie este obsedat de actorie, s-ar putea să existe un motiv. Un mic studiu de la Universitatea din Connecticut a descoperit o concentrație mare de celebrități cu zile de naștere în luna ianuarie.

Sunt predispuși la bună dispoziție.

Potrivit unui studiu publicat în The Atlantic în 2014, anotimpul în care te naști îți afectează comportamentul, iar bebelușii de iarnă tind să fie mai puțin predispuși la stări de spirit iritabile.

Bebelușii din ianuarie sunt inteligenți.

FOLLOW ME

3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice  1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres.
2. primele simptome care apar sunt:  roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces.
3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea  factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată.  Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene.  Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților.  Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns.  🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort
🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii
🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni
🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor
🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece
3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice 1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres. 2. primele simptome care apar sunt: roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces. 3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată. Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene. Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților. Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns. 🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort 🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii 🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni 🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor 🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece

Oamenii de știință au monitorizat dezvoltarea a 21.000 de băieți și fete, iar cercetările lor indică faptul că copiii născuți iarna au avut scoruri mai mari la o serie de exerciții de inteligență decât colegii lor.


Bebelușii de iarnă tind să facă parte din echipa universitară.

Faptul că se nasc mai devreme în an înseamnă că copiii au un avans atunci când vine vorba de a intra în echipă. De fapt, recent, un om de știință australian a descoperit că un număr surprinzător de mare de jucători profesioniști de fotbal s-au născut în ianuarie.

Să te naști în ianuarie înseamnă că ești destul de sănătos.

Un studiu al Universității Columbia a constatat că persoanele născute în prima lună a anului nu sunt nici în avantaj, nici în dezavantaj atunci când vine vorba de boli.

Copiii născuți în ianuarie înclină spre medicină ca profesie.

Pregătiți-vă pentru colegiul de cursă lungă, părinți din ianuarie. Potrivit unui studiu realizat în Marea Britanie, copiii născuți în prima lună a anului devin medici mai mult decât cei născuți în celelalte luni ale anului.

Copiii din ianuarie sunt creativi și rezolvă probleme.

Potrivit unui studiu din Journal of Social Sciences, persoanele născute în prima lună a anului tind să devină celebrități, datorită afinității lor de a fi creative. De fapt, multe celebrități, printre care Regina King, Bradley Cooper, Jason Bateman și Oprah, s-au născut în ianuarie.

VEZI AICI PENTRU TOATE LUNILE ANULUI

Ce nu știai despre copiii născuți în luna Ianuarie. Au o atitudine extraordinară

8 fapte fascinante despre bebelușii din februarie

Calitățile copiilor născuți în luna martie

7 lucruri fascinante despre bebelușii născuți în luna aprilie

4 fapte fascinante despre bebelușii născuți în mai

6 motive pentru care bebelușii din luna iunie sunt speciali, potrivit științei

8 fapte fascinante despre copilul născut în luna iulie. De ce este deosebit

5 motive pentru care bebelușii din august sunt deosebiți, potrivit științei

6 motive pentru care bebelușii din septembrie sunt speciali, potrivit științei

Trăsături interesante și caracteristici ale bebelușilor născuți în octombrie

Fapte fascinante despre bebelușii din noiembrie pe care nu le știai

De ce copiii născuți în luna decembrie vor avea o viață de succes. Opinia specialiștilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.