Am descoperit tratamentul care pune pe jar pofta de dulce: Insulinol!

Am descoperit tratamentul care pune pe jar pofta de dulce: Insulinol!

Ce nu fac femeile să arate bine? Dar ce nu fac femeile dependente de dulciuri să scape de această pasiune bolnăvicioasă ce poate fi comparată lejer cu o sinucidere a unui trup de zeiţă?

img_1121-1024x683-4537177

Că sunt dependentă de tot ce înseamnă dulce, ştiţi deja. Că zahărul aduce multe kilograme şi distruge nu doar silueta, dar şi sănătatea, ce să mai vorbim. Şi am încercat tot ce înseamnă tratamente corporale care promit că îmi pot sculpta trupul mai ceva ca dexteritatea cu care Brâncuşi a sculptat-o pe „Domnişoara Pogany”. Proporţia e cam aceeaşi, cam cât o iubea marele artist pe pictoriţa unguroaică Margit Pogany, cam tot atât iubesc şi eu ciocolata, cu toate preparatele care o includ. Mai am să merg la hipnoză şi apoi pot să declar că le-am încercat pe toate! În speranţa că soţul meu nu va citi şi acest material, deci nu va afla cu ce mă ocup eu când el sună şi eu nu îi răspund, încă mă mai gândesc unde aş putea încerca şi asta 😀

Dar vestea bună abia acum apare…şi nu mă refer la hipnoză. Nu încă 😀

Am descoperit cel mai nou şi irezistibil tratament care cică pune pe jar orice dorinţă de a mânca prăjituri, îngheţată, bomboane şi cam tot ce înseamnă dulce. I se spune Insulinol. Aş spune chiar că este ultima găselniţă, de care am auzit de la mămici că este „tratamentul ideal, dacă vrei să scapi de pofta de dulciuri şi de mâncare”. „Wow! Ce tare!”, mi-am zis. Asta chiar trebuie să încerc. Si am încercat. Vă spun un secret, mare lucru nu ştiam eu despre ce înseamnă Insulinol, dar ştiam că denumirea vine de la insulină.

După ce m-am lăsat împachetată, masată, după ce m-au spălat cu o mulţime de creme şi soluţii, mai ceva ca pe Cleopatra, la final am plecat mai relaxată şi cu o piele mult mai hidratată. Ce să mai spun, m-am simţit ca o adevărată regină, aşa că m-am gândit că toate femeile ar trebui să ştie de această metodă, motiv pentru care am stat de vorbă cu Ileana Maiovschi, kinetoterapeut Miko Palace, care mi-a dezvăluit mult mai multe informaţii pe care ar trebui să le ştiţi, dacă vreţi să rămâneţi nişte zeiţe sau să vă formaţi un astfel de trup.

20160125_114527-1024x576-6107117

FOLLOW ME

„Insulina este indispensabilă vieţii, acţionând asupra fiecarei celule ce are nevoie de glucoză. Este secretată permanent de către pancreas, dar cu precădere dupa masă. În momentul în care în sânge este eliberată o cantitate mare de glucide, insulina uşurează penetrarea glucozei în celule, pentru că acestea să o folosească pe post de carburant”, după cum spune Ileana.

Ce trebuie să reţinem este că insulina ne ajută în momentul în care în sânge există o concentraţie crescută de glucoză. Adică atunci când „secreția de insulină este insuficientă sau când insulina nu-și îndeplinește rolul în organism, afecțiunea se numește diabet zaharat. Diabetul poate fi ținut sub control printr-o supraveghere atentă a dietei și a greutății și prin exerciții fizice, ca supliment al tratamentului medical.”

Şi acum fiţi atente, aceasta este partea pe care trebuie să o reţineţi.

Insulinol Cellulit-Diet este un tratament care are ca principale ţinte celulita şi grăsimea localizată.

„Dacă energia acumulată nu este consumată, adipocitele vor stoca glucoza sub formă de grăsime, ceea ce va duce la creşterea în diametru a celulei de grăsime şi, implicit, la aparitia/dezvoltarea celulitei. Cu Insulinol, celula de grăsime este „pusă la regim”, datorită Myriceline, un ingredient activ de nouă generaţie care inhibă acţiunea insulinei. Myriceline este o moleculă naturală, care este extrasă din scoarţa, frunzele şi florile unui arbust: Myrica Cerifera (USA).”

Tratamentul promite că toate produsele folosite sunt îmbogăţite cu ingredienţi activi, care acţionează asupra celulitei:

  • acumularea lichidului interstitiar
  • micro-capilarele slăbite
  • vergeturi
  • pierderea elasticităţii pielii

Efectele Insulinol:

  • remodelarea suprafeţei
  • creşterea elasticităţii ţesutului
  • drenajul lichidului interstiţiar
  • ameliorarea aspectului de celulită
  • îmbunătăţeşte aspectul vaselor sparte, chiar şi a vergeturilor

Sună bine, nu-i aşa? Mă gândesc că vă aşteptaţi să vă spun ce rezultate am obţinut eu, ce a observat, cum mi se pare, nu-i aşa?

Nu vă pot spune nimic din toate acestea, pentru că eu am fost doar la o singură şedinţă, iar o cură presupune 8 şedinţe, cu o frecvenţă de 2 ori/săptămână.

20160125_115010-1024x576-4676482

Ce mi se pare mie extraordinar este faptul că se spune despre acest tratamanet că acţionează foarte bine asupra persoanelor cu o dietă dezechilibrată şi că, in general, efectele se văd după cel mult 3 sedinţe.

Mie mi se pare excelentă metoda aceasta de eliminare a celulitei şi a grăsimii, mai ales că lacăt pe frigider nu poţi pune, fie că ai sau nu familie şi copii, iar când eşti singură, cel mult poţi să îl scoţi din priză, dar asta nu-i o soluţie pentru că există comanda la pizza şi non-stopul de la colţ, acolo de unde poţi cumpăra orice îşi doreşti. Pe de altă parte, slăbirea prin mersul la sală este prea „scumpă”, presupune efort, trudă… iar să mănânci orice, oricât, oricând, oricum şi să arăţi precum Lily Aldridge sau Erin Heatherton, îngerii Victoria’s Secret, oricât ne-am ruga şi oricâte fapte bune am face, nu prea este posibil.

Dacă veţi încerca acest mod de slăbire, aştept să îmi povestiţi ce rezultate aţi obţinut, eventual, îmi puteţi trimite şi foto before VS after 🙂

 

0 comentarii pe “Am descoperit tratamentul care pune pe jar pofta de dulce: Insulinol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.