Am plecat să colindăm!

Se apropie, se apropie seara cea magică. Toți îl așteptăm pe Moș cu nerăbdare și ne bucurăm deja de atmosfera sărbătorilor. Una dintre cele mai frumoase tradiții ale acestei perioade este colindul. Îmi plac tare cântecele de sărbători și colindătorii care se pregătesc și, unii dintre ei, se îmbracă chiar în port tradițional.

Și pentru că acesta este unul dintre cele mai dragi obiceiuri, alături de Șerban Copot (Animal X) și Andrei Aradits am plecat să colindăm! Primiți cu colindul? Ei bine, noi ne-am pregătit temeinic! Andrei și Șerban sunt și ei la rândul lor tătici și au acceptat imediat să facă parte din această poveste, din această joacă mai ales că, pentru noi, părinți, trăim mai intens bucuria sărbătorilor prin ochii micuților noștri.

Dragii mei, pentru că ați fost alături de mine, acesta este darul meu de Crăciun! Vă doresc sărbători pline de lumină și în casele dvs să răsune colinde și voie bune. Am înregistrat colindul în studioul lui Șerban. Într-o zi plină de forfotă, de agitație, am împodobid bradul și am pregătit cadouri pentru cei dragi, și totul a culminat cu pregătirea colindului. Este un cântec neconevențional, compus de…..Sigur o să vă placă tare!

Și mai avem o surpriză. Pentru că dar din dar se face rai, pe site-ul studioului lui Șerban – http://www.polulnordarts.ro/puteți downloada piesele la o calitate impecabilă și să le faceți cadou. Nu vă costă decât un cd J.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.