Vă aștept la Ora de Parenting!

Dacă luna trecută ne-am văzut la Ora de Imunitate, de această dată vă invit la Ora de Parenting, pe 16 aprilie, de la ora 17:00, la Restaurant Elisabeta! Este un seminar gratuit, organizat de Școala Părinților Responsabili și Qbebe. Eu voi participa acolo în calitate de moderator, iar alături de mine se vor afla Monica Bereceanu, Bogdana-Elena Pacurari și Simona Cernea.

Ce înseamnă Parenting? Este doar o noțiune modernă care se traduce prin a fi un părinte bun. Un manual în acest sens nu există, așa că trebuie să învățăm să fim părinți buni pentru copii excelenți de la cei mai buni specialiști. Parentingul nu este greu, dar nu este nici ușor, nu este la îndemână, dar nici complicat, este arta de a fi părinte, cel mai potrivit părinte pentru copilul tău. Nu trebuie să respecți reguli, nici să te supui unor regulamente, trebuie doar să pui mai presus de toate sănătatea psihică și fizică a copilului tău, să te informezi responsabil și să culegi din aceste informații ceea ce se potrivește cu tine, ca părinte și cu micuțul tău.

Programul evenimentului:

Lecția 1
Stilurile de parenting care chiar ne ajută – Psihoterapeut Monica Berceanu
Lecția 2
Tehnici de negociere cu copilul – Psihoterapeut Bogdana-Elena Pacurari
Lecția 3
Cele 10 porunci ale unui parenting pozitiv – Psiholog Simona Cernea

Înscrierile la Ora de Parenting se fac aici! 

Intrarea este liberă, însă trebuie să vă înscrieți înainte. 🙂 Puteți veni și cu cei mici, există pentru ei o sală de joacă amenajată unde va exista un atelier educativ și se vor putea distra în compania animatorilor.

fb-600x600-4658977

FOLLOW ME

Mai multe detalii găsiți pe www.qbebe.ro!

 

Detalii despre toate seminariile Şcolii Părinţilor Responsabili puteţi afla aici: http://www.qbebe.ro/familia/scoala_parintilor_responsabili

Vă aștept!

 

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE. Pe mine mă găsești zilnic și pe pagina mea de facebook, Instagram sau pe canalul de Youtube.

Hai cu mine pe:

Facebook: https://www.facebook.com/ela.craciun/
Instagram: https://www.instagram.com/elacraciun/
YouTube: https://www.youtube.com/elacraciun

Articolul a fost publicat in CHICMOM si etichetat cu .

0 comentarii pe “Vă aștept la Ora de Parenting!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.