Blestemul ascuns al fiecare zodii. Ce greutate iti apasa pe umeri in functie de zodie

Se spune că fiecare persoană poartă cu sine un blestem al sorții, care la un moment dat al vieții sale se răsfrânge asupra sa. Iată care este blestemul zodiei sub care te-ai născut și cum te afectează cel mai mult.

Berbec: Nativii zodiei Berbec sunt extrem de hotărâți și fac totul ca să ajungă în punctul în care doresc. De cele mai multe ori, suferă cumplit pentru că nu sunt apreciați la adevărata lor valoare, iar oamenii le doresc răul și în invidiază. Trebuie să ducă permanent cu ei acest blestem.

Taur: Nativii acestei zodii suferă din cauza bunătății lor. Sunt mereu gata să sară și în foc pentru cei dragi și pentru cei necunoscuți. Însă, ajung să regrete când oamenii nici măcar nu le mulțumesc pentru gesturile pe care le fac.

Gemeni: Sunt extrem de independenți și, chiar dacă intră în legătură cu foarte multe persoane și are mulți prieteni, nu sunt persoane care să le ajungă la suflet și adesea sunt persoane singure. Blestemul lor este să fie mereu singuri și să își caute acea persoană specială.

Rac: Sunt atât de sensibili și de naivi în multe situații, încât blestemul lor este faptul că oamenii din jur îi dezamăgesc adesea și îi rănesc.

Leu: Chiar dacă toată lumea le admiră frumusețea și puterea, blestemul nativilor Leu este să aibă ghinion în dragoste. Nu reușesc să aibă o relație stabilă, pentru că le e teamă să împartă puterea și sentimentele.

FOLLOW ME

Citește și: Zodiile care te manipulează! Ai grijă când ești în preajma lor!

Fecioară: Este o persoană perfecționată și caută permanent o asemenea persoană. Trebuie permanent să îndure imperfecțiunile celor din jur și trebuie să învețe să trăiască zilnic cu acest lucru.

Balanță: Chiar dacă sufletul le spune să fie mai blânzi, sunt mult prea obiectivi. Blestemul Balanțelor este să renunțe la persoane dragi din cauza unor lucruri cu care nu sunt de acord, deși nu sunt lucruri grave.

Scorpion: Orgoliul acestor nativi este să fie mereu răzbunători atunci când sunt răniți. Nu pot uita niciodată atunci când sunt răniți, chiar dacă și-ar dori o stare de calm.

Citește și: Zodiile care pun dragostea pe primul loc și zodiile care aleg banii, potrivit numerologului Mihai Voropchievici

Săgetător: Nativii acestei zodii se gândesc mereu ce ar fi fost dacă ar fi făcut un lucru sau un altul și ajung să regrete anumite fapte.

Capricorn: Blestemul acestei zodii este faptul că lucrează extrem de mult. Oricât de mulți bani ar strânge pentru o viață mai bună, nu li se pare niciodată că sunt suficienți.

Vărsător: Nativii zodiei Vărsător au o mare problemă atunci când vine vorba despre relațiile cu ceilalți. Iar blestemul lor este că nu pot ieși în zona de confort în preajma celorlalți.

Pești: Blestemul acestei zodii este faptul că visează mult prea mult, iar oamenii nu îi înțeleg toate aceste gânduri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.