Cand îți pierzi mama, îți pierzi o bucată din suflet

Dacă ți-ai pierdut mama, atunci știi cât de dureroasă poate fi această experiență. Deși se ameliorează puțin în timp, dorul ei nu se oprește niciodată.

Mamele sunt unele dintre cele mai puternice persoane din această lume. Ele au grijă de noi în moduri în care nimeni altcineva nu o face și sunt aici pentru noi, indiferent de ce ne aruncă lumea în cale. Chiar și atunci când o dăm în bară, ele rămân alături de noi și ne ajută să trecem peste toate.

Dragostea pe care o mamă o are pentru fiul sau fiica ei nu se compară cu nimic altceva și continuă cu adevărat mult timp după ce unul sau altul a murit. Mama ta este prima persoană pe care o experimentezi în această lume, deoarece trăiești în interiorul ei atât de mult timp și petreci atât de mult timp cu ea odată ce te-ai născut. Ea este păturica ta de siguranță, cel mai mare fan al tău și persoana care nu te va uita niciodată.

Când ai intrat în viața mamei tale, totul s-a schimbat pentru ea. Nu a crezut niciodată că va putea să iubească pe cineva atât de mult ca pe tine, iar acum, când nu mai este alături de tine, te simți incomplet. Fie că ai petrecut fiecare zi cu ea în cele din urmă sau nu ai avut ocazia să îți iei rămas bun, nu vei mai fi niciodată la fel. Cu cât mama ta a fost mai activă în viața ta, cu atât mai rău vor sta lucrurile odată ce nu va mai fi și cum ea, ca mamă, este mai în vârstă decât tine, în majoritatea cazurilor, va trece cu mult înaintea ta.

Atunci când îți pierzi mama simți că nu mai ești aceeași persoană. Te doare până în măduva oaselor și e ca și cum lumea însăși se prăbușește. Pierderea mamei tale nu este ceva ușor de explicat în ceea ce privește emoțiile și, în multe feluri, acesta este motivul pentru care este atât de greu de explicat.

Nimic în această viață nu te poate pregăti pentru pierderea mamei tale. Ea a fost alături de tine încă de când ai respirat pentru prima dată în această lume și de aceea durerea pe care o lasă absența ei este atât de chinuitoare. Sigur, pe măsură ce trec zilele vei fi mai capabil să funcționezi, dar asta nu înseamnă că vei reveni vreodată la „normal”.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.