Care este DIFERENȚA dintre produsele SCUMPE și cele IEFTINE

Reclamele publicitare au un impact foarte mare asupra oamenilor. Majoritatea lor crede cam tot ce li se spune. Astfel, multe persoane sunt de părere că produsele mai scumpe sunt neapărat și mai bune. Oare este adevărat?

Iată ce diferențiază un produs scump, de unul ieftin, exceptând prețul:

1. Detergentul

Aceste 2 tricouri albe identice au fost pătate cu vin, ketchup, ruj, iarbă și fond de ten. Pentru spălarea lor, s-au folosit 2 detergenți diferiți, care promit aceleași rezultate.

Rezultat: Ambii detergenți au acționat destul de bine în privința vinului și fondului de ten. Totuși rujul și pata de iarbă au fost mai greu de confruntat. Diferența a fost că, după spălarea cu detergentul mai scump, tricoul părea mult mai catifelat.

FOLLOW ME

2. Săpunul

Pentru a scăpa de bacterii, este indicat să te speli pe mâini timp de 20 de secunde. Pentru test, s-a folosit un gel ce simula bacteriile. Acesta strălucește în contactul cu ultravioletele. Zonele luminoase reprezintă zonele murdare, iar cele întunecate, zonele curate.

Rezultat: Bacteriile au fost îndepărtate în aceeași măsură. Cu toate acestea, săpunul mai scump a lăsat pielea mâinilor mult mai moale.

2-maini-600x411-9371751

3. Periuța de dinți
Pentru un rezultat cât mai bun, a fost nevoie de o substanță care să păteze dantura. Periuțele au fost testate la interval de 1 zi.

Rezultat: Ambele danturi au arătat asemănător, după test. Totuși, periuțele de dinți mai ieftine pot afecta smalțul.  În plus, o periuță scumpă va trebuie schimbată mai des. Firele fiind mai subțiri, își vor pierde forma rapid.

4. Acetona

Rezultat: Diferența dintre ele este că cea scumpă îndepărtează imediat oja de pe unghii, în timp ce cea mai ieftină nu este la fel de eficientă. Va trebui să freci unghia mult mai mult.

5. Șervețele demachiante

Au fost folosite șervețele demachiante, de 2 tipuri (scumpe și ieftine), în zile diferite. Rezultat: Efectul a fost același, dar fața a început să strălucească după numai 2 ore.

6-par-600x355-7356103

6. Benzile epilatoare

Rezultat: Părul a fost înlăturat în mod egal. Senzațiile de după epilare au fost și ele la fel. Totuși, după folosirea benzilor mai scumpe, porii au fost imediat închiși.

7. Deodorantul

Rezultat: Aici, situația a stat destul de ciudat. Antiperspirantul mai ieftin s-a confruntat mult mai bine cu transpirația. Pe de cealaltă parte, deodorantul scump nu conține substanțe care irită pielea.

8. Fixativul

Cel ieftin a fost mai lipicios și a avut un miros „ascuțit”. Părul a rămas fixat timp de 5 ore. După aceea, buclele au început să dispară.  Fixativul mai scump are o pulverizare mai uscată, fără vreun miros aparte, iar firele de păr nu se lipesc între ele. În plus, părul a căpătat volum, fixarea rămânând până la 6 ore. Ulterior, aspectul părului a fost la fel.

9-par-600x460-1764605

9. Demachiantul

Cel ieftin a avut textura unui săpun, iar îndepărtarea machiajului a durat mult mai mult.  Cel scump conține ingrediente naturale, care pot arde tenul. Machiajul a fost îndepărtat mul mai repede.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.