Care sunt cei mai buni SOȚI din zodiac

Este foarte important cu cine îţi petreci tot restul vieţii, pentru că vei împărţi absolut orice cu persoana respectivă. Contează foarte mult comportamentul partenerului tău. Relaţia de cuplu nu se va compara niciodată cu relaţia de mariaj. Astrele ne arată care sunt zodiile care au potenţial mai crescut pentru a fi cei mai buni soţi.

Taur

Faci sacrificii nenumărate pentru familia ta. Îţi dai tot sufletul ca să-ţi vezi familia fericită şi mulţumită. Însă, trebuie să ai ceritudinea că şi partenera ta vrea acelaşi lucru.

Fecioară

Baza relaţiei tale este formată din încredere şi loialitate. Oferi aceste lucruri şi ai pretenţia să le şi primeşti. În acest fel, vei face orice îţi stă în putinţă să fie totul bine şi mariajul vostru să fie mai puternic ca niciodată.

Balanţă

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Eşti statornic şi vrei mereu ceva de durată. Dacă te căsătoreşti, o faci pentru tot restul vieţii. Înveţi din trecut şi nu repeţi în prezent. Eşti respectuos, atent şi grijuliu. Femeia de lângă tine se va simţi mereu cea mai frumoasă şi admirată.

Rac

Eşti un familist convins, responsabil şi dedicat trup şi suflet. Ceri respect din partea partenerei şi sinceritate totală.

Leu

Fericirea ta debordantă acaparează fiecare persoană dintr-o încăoepere. Oferi multă atenţie şi sprijin copiilor. Vei fi prezent la toate evenimentele importante din viaţa lor.

Berbec

Eşti soţul care vrea respect reciproc. Îţi plac responsabilităţile şi îţi place conceptul de familie. Îţi vei arăta mereu admiraţia şi aprecierea faţă de partener.

Capricorn

Te hotărăşti cu greu când să te pui la casa ta. Însă, acel moment va fi, cu siguranţă, cea mai bună decizie din viaţa ta. Oferi multă afecţiune şi sprijin.

Peşti

Te agăţi foarte mult de trecut, iar acest lucru nu face decât să-ţi dăuneze. Partenera ta trebuie să fie răbdătoare şi să gestioneze corect reacţiile şi atitudinea ta.

Săgetător

Eşti un bărbat foarte complicat pentru că îţi place independenţa. Responsabilităţile nu sunt punctul tău forte. Ai şi pretenţii ca partenera ta să fie la fel . Însă, momentul culminant este când te îndrăgosteşti cu adevărat. Vei fi trup şi suflet pentru relaţia ta.

Scorpion

Nu îţi place singurătatea, pentru că te ataşezi foarte repede şi îţi este frică să nu fi dezamăgit. Ca să fii mereu convins că tot ceea ce se întâmplă este real şi este bine, trebuie să te simţi apreciat şi admirat pentru eforturile pe care le depui zi de zi. Te implici foarte mult, dar te strică puţin gelozia.

Gemeni

Nu eşti cel mai convins familist, pentru că îţi place foarte mult să fii independent. Ţi se ia repede de relaţiişi nu suferi după o despărţire. Partenera niciodată nu va şti ce să creadă despre tine.

Vărsător

Eşti total împotriva ideii de căsătorie. Mariajul nu este cuvânt pe care tu să-l cunoşti. Vrei să fii liber, să poţi flirta cu cine vrei, când vrei.

2 comentarii pe “Care sunt cei mai buni SOȚI din zodiac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.